Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy GAMER'i ziyaret ederek yılbaşı tedbirlerini denetledi
Denetim, koordinasyon ve personel ziyareti
Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Demir ve İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ile birlikte Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi (GAMER)'i ziyaret ederek yılbaşı gecesi için alınan tedbirleri denetledi.
Vali Aksoy, yetkililerden detaylı bilgi alıp çalışmaları yerinde inceledi. Denetimde, il genelinde güvenlik güçleri ve ilgili kurumların koordineli biçimde hareket ettiği ve olası sorunlara karşı hazırlıkların tamamlandığı belirtildi.
'Vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yılbaşını geçirmeleri için tüm tedbirleri en üst seviyede almış bulunmaktayız. İl genelinde güvenlik güçlerimiz ve tüm ilgili kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışarak olası sorunların önüne geçmek için hazırlıklarımızı tamamladık. Amacımız herkesin yeni yıla sağlıklı, mutlu ve güvenli bir şekilde girmesini sağlamaktır. Bu vesileyle görev başındaki tüm personelimize teşekkür ediyor ve sorunsuz bir yılbaşı gecesi diliyorum.'
Ziyaret, yılbaşı öncesi alınan tedbirlerin yerinde görülmesi ve koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi.
GÜVENLİK VE ACİL DURUMLAR KOORDİNASYON MERKEZİNİ (GAMER) ZİYARET EDEN VALİ HÜSEYİN AKSOY, GÖREVLİLERE BAŞARILAR DİLEYİP YENİ YILLARINI KUTLADI.