Eskişehir'de kontrolden çıkan araç pancar tarlasına uçtu
Kaza ayrıntıları
Eskişehir çevreyolu Bursa istikametinde meydana gelen kazada, sürücünün kontrolünden çıkan otomobil yol kenarındaki pancar tarlasına uçtu. Olay, çevreyolunun Şeker Mahallesi mevkiinde gerçekleşti.
İddialara göre, Fatih Mehmet Ö. (37) yönetimindeki 26 VA 292 plakalı otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak savrulmaya ve takla atmaya başladı. Araç takla atarak tarlaya devrildi.
Müdahale ve sağlık durumu
Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sürücü Fatih Mehmet Ö. ile yolcu Özlem D. (40), olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Yetkililer yaralıların genel durumunun iyi olduğunu bildirdi.
İnceleme ve olası sonuçlar
Kaza, mevsimlik işçilerin mesaisinden önce meydana geldiği için olası daha büyük bir facianın önlendiği belirtildi. Olayla ilgili olarak yetkililer tarafından soruşturma ve teknik inceleme başlatıldı.
ESKİŞEHİR’DE SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN VE PANCAR TARLASINA UÇAN ARAÇTA BULUNAN 2 KİŞİ YARALANIRKEN, MEVSİMLİK İŞÇİLERİN MESAİSİNDEN ÖNCE GERÇEKLEŞEN KAZADA FACİA UCUZ ATLATILDI.