Kırşehir'de traktör kazasında bir işçi yaşamını yitirdi

Kırşehir'de Sıdıklı Kumarkaç köyünde tohum ekerken traktör devrilmesi sonucu ağır yaralanan 33 yaşındaki Nazır Özkamalı, hastanede yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 26.10.2026 13:45
Güncelleme Tarihi: 26.10.2026 13:45

Kırşehir'de traktör kazasında bir işçi yaşamını yitirdi

Kaza ayrıntıları:

Kırşehir'in Sıdıklı Kumarkaç köyündeki bir tarlada tohum ekimi sırasında meydana gelen kazada, Nazır Özkamalı adlı işçi traktörün devrilmesi sonucu altında kaldı. Olay anına ilişkin görgü tanıklarından edinilen ilk bilgilere göre kazanın traktör hakimiyetinin kaybedilmesiyle gerçekleşti.

İhbar üzerine sevk edilen sağlık ekipleri olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra 33 yaşındaki Özkamalı'yı ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan işçi, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Soruşturma başlatıldı:

Kazayla ilgili olarak jandarma ve ilgili birimler soruşturma başlattı. Olay yerinde ve traktörde yapılacak incelemeler, kazanın kesin nedeni ve sorumluluk durumunu ortaya koymak üzere yürütülüyor.

tarımda iş güvenliği vurgusu:

Yaşanan ölüm, tarım işlerinde güvenlik önlemlerinin önemini bir kez daha hatırlattı. Traktör kullanımı, bakım ve doğru ekipman ile çalışma yöntemlerinin uygulandığından emin olunması gerektiği uzmanlarca sıkça vurgulanıyor. Olayın soruşturulması tamamlandıkça yetkililerin ve köy halkının konuyla ilgili daha fazla bilgi paylaşması bekleniyor.

KIRŞEHİR'DE TRAKTÖR ALTINDA KALAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

KIRŞEHİR'DE TRAKTÖR ALTINDA KALAN İŞÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!