Eskişehir'de Büyükdere-Doğançayır yolundaki çukur trafik güvenliğini tehdit ediyor

Seyitgazi'deki Büyükdere-Doğançayır kara yolundaki onarılmamış çukur sürücüleri tehlikeye atıyor; vatandaşlar belediyelerden müdahale talep ediyor.

Yayın Tarihi: 14.01.2026 10:09
Güncelleme Tarihi: 14.01.2026 10:09

Eskişehir'de Büyükdere-Doğançayır yolundaki çukur trafik güvenliğini tehdit ediyor

Eskişehir'de Büyükdere-Doğançayır yolundaki çukur trafik güvenliğini tehdit ediyor

Vatandaşlar onarım talep ediyor; bölgenin belediyelere bildirildiği öne sürülüyor

Eskişehir’in Seyitgazi İlçesinde yer alan Büyükdere-Doğançayır kara yolu üzerinde bulunan büyük bir çukurun, sürücüler için risk oluşturduğu bildiriliyor. Bölge sakinleri, muhtemel trafik kazalarının önüne geçilmesi amacıyla çukurun acilen onarılmasını talep ediyor.

Vatandaşların iddiasına göre söz konusu çukur daha önce Seyitgazi Belediyesi ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ne bildirilmiş; ancak şu ana kadar onarım yapılmadığı öne sürülüyor.

Konuyla ilgili bir vatandaş, bahse konu çukur nedeniyle otomobilinin lastiğinin patladığını ve bunun sonucunda kaza yapma riski yaşadığını iddia etti. Bu şikâyet, bölgedeki sürücüler arasında endişe yarattı.

Vatandaşlar, yetkililerden hızlı müdahale beklediklerini belirterek, çukurun onarılmasının trafik güvenliğini artıracağı yönünde talepte bulunuyor.

ESKİŞEHİR'DE BÜYÜKDERE-DOĞANÇAYIR KARA YOLUNDA TRAFİK KAZALARINA DAVETİYE ÇIKARAN ÇUKURUN...

ESKİŞEHİR'DE BÜYÜKDERE-DOĞANÇAYIR KARA YOLUNDA TRAFİK KAZALARINA DAVETİYE ÇIKARAN ÇUKURUN ONARILMASI BEKLENİYOR.

ESKİŞEHİR'DE BÜYÜKDERE-DOĞANÇAYIR KARA YOLUNDA TRAFİK KAZALARINA DAVETİYE ÇIKARAN ÇUKURUN...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.