DOLAR
42,78 -0,04%
EURO
50,13 -0,08%
ALTIN
5.969,24 0,05%
BITCOIN
3.788.869,42 -0,36%

Erzurum'da Kar Yığınlarında Mahsur Kalan Kedi, Polisi Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Erzurum'da karda mahsur kalan bir kedi, polis ekipleri tarafından kurtarılarak emniyet yerleşkesinde bakım altına alındı.

Yayın Tarihi: 14.12.2024 11:33
Güncelleme Tarihi: 14.12.2024 11:33

Erzurum'da Kar Yığınlarında Mahsur Kalan Kedi, Polisi Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Erzurum'da yoğun kar yağışının ardından meydana gelen olayda, Türbe Yolu Caddesi'nde bir elektrik direğinin dibinde karda mahsur kalan bir kedi, polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Kentin karla kaplanması sonucu kedinin sıkıştığı durum dikkat çekti.

Emniyet ekipleri, buruk bir hayata sahip olan kediyi kardan kurtarmak amacıyla hızlı bir şekilde harekete geçti. Ekipler, mahsur kalan kediyi dikkatlice çıkararak, araçlarına alıp emniyet yerleşkesine götürdü. Yapılan sağlık kontrolünün ardından, kediye burada sıcak bir yuva yapılarak beslenmesi sağlandı.

Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü'nün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, kedinin kurtarılmasına ilişkin bilgiler verildi. Paylaşımda, "Görevlerini tamamlamış olmanın mutluluğu bir yana, bir canı kurtarmanın verdiği huzur ve gurur, personellerin de yüzüne yansıdı. Unutmayalım ki, kış aylarında sokak hayvanları hayatta kalmak için bizlerin yardımına ihtiyaç duyuyor. Küçük bir çaba, bir canın hayatını kurtarabilir." ifadeleri yer aldı.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı