Erzurum Alışveriş Festivali Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde açıldı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen Erzurum Alışveriş Festivali, Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi'nde kapılarını ziyaretçilere açtı.
Etkinlik detayları
Festival 7-16 Kasım 2025 tarihleri arasında, 10.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Açılış töreniyle başlayan organizasyonun hedefi şehrin ekonomisine canlılık katmak ve üreticiyle tüketiciyi buluşturmak olarak açıklandı.
Belediye Başkanı'nın değerlendirmesi
Mehmet Sekmen etkinlikle ilgili olarak düzenlenen festivalin üreticisiyle tüketicisini, esnafıyla vatandaşını, yerel ekonomiyi ulusal vizyona bağlayan bir gönül köprüsü olduğunu vurguladı. Sekmen, festivalde tekstilden modaya, hediyelik eşyadan yöresel ürünlere, el sanatlarından ev eşyalarına kadar geniş bir yelpazede alışveriş imkânı sunulacağını belirtti.
Yüzde 75’e varan indirimlerle hemşehrilerimiz için bir fırsat dönemi başlayacağını, bunun ekonomik bir hareketliliğin yanı sıra birlik, beraberlik ve dayanışma şöleni olduğunu ifade etti. Sekmen ayrıca Biz, yerel ekonomiyi büyütürken; üreticimizi destekliyor, esnafımıza güç veriyor, tüketicimizi koruyoruz ifadelerini kullandı.
Açılış törenine katılanlar
Törene AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Fatma Öncü, Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Kaymakamı Tuncay Kaldırım, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, MHP İl Başkanı Aden Yurdagül ve diğer davetliler katıldı.
ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENEN "ERZURUM ALIŞVERİŞ FESTİVALİ" 7-16 KASIM 2025 TARİHLERİ ARASINDA RECEP TAYYİP ERDOĞAN FUAR MERKEZİNDE KAPILARINI ZİYARETÇİLERİNE AÇTI.