Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Muhtarlarla Buluştu
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla düzenlediği toplantıda önemli açıklamalarda bulundu. Toplantı, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
“Makamlar Millete Hizmet İçin Tevdi Edildi”
Vali Aydoğdu, muhtarların sorunlarını dinleyerek ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi. Aydoğdu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerini hatırlatarak, “Bize tevdi edilen bu makamlar, millete caka satalım, makam odalarımızdan çıkmayalım, insanlara tepeden bakalım diye tevdi edilmedi. Bu makamlar, millete hizmet etmek için tevdi edilmiştir.” dedi.
‘Gönül Almadan Hizmet Olmaz’
Ayrıca, vatandaşlara kibirle yaklaşmamak gerektiğini belirten Aydoğdu, “İnsanın kalbine girmeden, beynine hükmedemezsiniz. Gönül almadıkça, asfalt dökmenin de bina yapmanın da anlamı yoktur. Bu şehir yolları kadar gönülleri de güzelleşmeli.” ifadelerini kullandı.
Birlikte Çalışma Vurgusu
Vali, sorunların birlikte ele alınması gerektiğini vurgulayarak, “Halkımızı dinleyelim, dokunalım ve onları anlamaya çalışalım. Biz bir oldukça, bu şehirde de birlik ve huzur olur.” dedi.
Toplantıya, Belediye Başkanı Bekir Aksun, vali yardımcıları ve kamu kurum müdürleri katıldı.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşma yaptı.
Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşma yaptı.