Erzincan Emniyeti Milli Ağaçlandırma Günü'nde 600 fidanı toprakla buluşturdu
Toplum Destekli Polislik koordinasyonunda katılımcı bir etkinlik
Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü, Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında anlamlı bir etkinliğe imza attı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen programa İl Emniyet Müdürü Zafer Baybaba ve yaklaşık 300 personel katıldı.
Gerçekleştirilen çevre duyarlılığı etkinliğinde toplam 600 fidan toprakla buluşturuldu. Emniyet Müdürlüğü, dikilen her fidanın havayı temizleyen, yaşam alanı oluşturan ve geleceğe nefes taşıyan bir değer olduğuna vurgu yaptı.
Bu tür çalışmalar, doğayı koruma bilincini güçlendirmenin yanı sıra kurum ile toplum arasındaki iletişimi ve işbirliğini de destekliyor. Yetkililer, benzer çevre duyarlılığı projelerinin devam edeceğini ve daha yeşil bir gelecek için katkı sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
ERZİNCAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 600 FİDANI TOPRAKLA BULUŞTURDU