AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eroğlu, Siirt'te Konuştu
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu, Siirt’te yaptığı açıklamada, "Terörsüz Türkiye" sürecinin başarıyla devam ettiğini belirtti. Eroğlu, "AK Parti iktidarıyla beraber artık terörün bittiği bir döneme girdik. Şimdi de bununla ilgili de çok önemli bir çalışma var. Bu çalışmaların da meyvelerini inşallah önümüzdeki günlerde daha net bir şekilde göreceğiz." dedi.
Siirt Ziyareti ve Yerel Çalışmalar
Eroğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde Siirt'e gerçekleştirilen ziyarette, AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek, İl Başkanı Bahri Caner Özturan ve partililerle görüştü. Siirt'in misafirperverliğine dikkat çeken Eroğlu, bu güzel şehri ziyaret etmekten mutluluk duyduğunu ifade etti.
Eroğlu, amaçlarının il ve ilçelerdeki belediyelerinin çalışmalarını yerinde görmek, bilgi almak ve yapılacak projeleri istişare etmek olduğunu belirtti. Bölgedeki AK Parti belediyeleri tarafından gerçekleştirilen projelerin, bölgeye büyük değer kattığını vurguladı.
Halkın Duyduğu Huzur ve Yatırım Fırsatları
Terörsüz Türkiye süreciyle ilgili olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başta olmak üzere katkı sağlayan herkese teşekkür eden Eroğlu, halkın mutluluğunu hissettiklerini söyledi. “Halkımızla görüştüğümüzde, insanlardaki o mutluluğu görüyorum. O huzur, emniyet ortamından dolayı duyulan sevinci hissediyoruz" diyerek, bu ortamın yatırımların artmasına katkı sağlayacağını belirtti.
Özellikle bölgenin doğal ve turistik güzelliklerinin, insanların turizm anlamında daha fazla ilgi göstermesine neden olacağını ifade eden Eroğlu, emeği geçen herkese teşekkür ederek, güçlü bir geleceğe doğru ilerlediklerini vurguladı.
İl Başkanı Bahri Caner Özturan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Eroğlu'na teşekkür etti.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu, AK Parti Siirt İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Eroğlu (fotoğrafta), açıklamada bulundu.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Eyüp Eroğlu, AK Parti Siirt İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. Eroğlu (fotoğrafta), açıklamada bulundu.