Ereğli'de virajı alamayan tır otomobille çarpıştı: 6 yaralı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Ören mevkii'nde meydana gelen kazada, tır ile otomobilin çarpışması sonucu toplam 6 kişi yaralandı. Olayda otomobilde bulunan aynı aileden 5 kişi hastaneye kaldırıldı.
Kaza Detayı
Edinilen bilgilere göre, T.K. yönetimindeki 20 EC 149 çekici ve 67 ALF 246 dorse plakalı tır, virajı alırken sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan tır önce T.D. yönetimindeki 74 AR 624 plakalı otomobile çarptı, ardından devrildi.
Müdahale ve Yaralıların Durumu
Kazada tır sürücüsü ile otomobil sürücüsü T.D., eşi, çocuğu ile anne ve babası araç içerisinde sıkıştı. Olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve polis ekipleri tarafından yapılan çalışmayla araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerince çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını bildirdi.
Soruşturma
Kaza ile ilgili olarak yetkililerce soruşturma başlatıldı. Kazanın oluş nedeninin netleştirilmesi ve trafik güvenliği açısından yürütülecek incelemeler devam ediyor.
ZONGULDAK’IN EREĞLİ İLÇESİNDE TIR İLE OTOMOBİLİN ÇARPIŞTIĞI TRAFİK KAZASINDA 6 KİŞİ YARALANDI. KAZADA OTOMOBİLDE BULUNAN AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI.