Malatya'da şantiye barınaklarında yangın
Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesi'ndeki bir şantiye alanında, işçilerin barınması için kullanılan konteynerlerde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi ve ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
yangının seyrine ilişkin bilgiler:
Yangının başladığı nokta ve çıkış nedeni henüz tespit edilemedi. Alevler kısa sürede yayılarak çok sayıda konteynerin zarar görmesine yol açtı. Bölgeden gelen bilgilerde olayda can kaybı ya da yaralanma olmadığı bildirildi.
müdahale ve inceleme:
İtfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından yapılan tespitlerde yaklaşık 30 konteyner'in yanarak zarar gördüğü kaydedildi. Olayla ilgili olarak inceleme başlatıldı ve yetkililer yangının nedeninin belirlenmesi için soruşturma yürütecek.
Bu gelişme, şantiye barınma alanlarının yangına karşı korunması, elektrik ve ısıtma sistemlerinin güvenliği ile düzenli denetimlerin önemini bir kez daha gündeme getirdi. İncelemenin sonuçları, benzer olayların önlenmesine yönelik adımlar için belirleyici olacak.
MALATYA’NIN YEŞİLYURT İLÇESİNDE ŞANTİYE ALANINDA İŞÇİLERİN KALDIĞI KONTEYNERLERDE ÇIKAN YANGINDA YAKLAŞIK 30 KONTEYNER YANARAK ZARAR GÖRDÜ, OLAYDA YARALANAN OLMADI.