Erdoğan, Adıyaman'da 350 bininci deprem konutu töreninin ardından İndere köy evlerini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Adıyaman'daki 350 bininci deprem konutu anahtar teslim töreninin ardından İndere köy evlerini basına kapalı inceleyerek ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 15.11.2025 18:44
Güncelleme Tarihi: 15.11.2025 18:44

Erdoğan, Adıyaman'da 350 bininci deprem konutu töreninin ardından İndere köy evlerini ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İndere Köy Evlerini İnceledi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da düzenlenen 350 bininci deprem konutu anahtar teslim törenine katıldıktan sonra İndere köy evlerini ziyaret etti.

Tören sonrası ziyaret ve inceleme

Törenin hemen ardından gerçekleşen ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan, köy evlerinde ayrıntılı incelemelerde bulunuyor. Ziyaretin basına kapalı olarak gerçekleştiği belirtiliyor.

Ziyaretin önemi

Bu tür saha ziyaretleri, yürütülen konut projelerinin yerinde değerlendirilmesi ve uygulamadaki eksikliklerin tespiti açısından önem taşıyor. Resmi törenlerin ardından yapılan saha incelemeleri, hem teslim süreçlerinin takibi hem de yerel ihtiyaçların doğrudan gözlemlenmesi yönünden değerlendirilebilir.

Adıyaman'daki anahtar teslim töreni ve ardından gerçekleştirilen İndere ziyaretinin, afet sonrası konut üretimi ve yerel yaşam koşullarının izlenmesi bağlamında takip edilmesi gereken gelişmeler arasında olduğu söylenebilir.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ADIYAMAN KÖY EVLERİNE ZİYARET

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN ADIYAMAN KÖY EVLERİNE ZİYARET

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.