DOLAR
42,71 -0,04%
EURO
50,35 -0,28%
ALTIN
5.930,22 -0,39%
BITCOIN
3.714.346,61 -1,29%

Erdoğan, 16. Büyükelçiler Konferansı'nda medyaya ve Gazze'ye ilişkin açıklama yaptı

Erdoğan, 16. Büyükelçiler Konferansı'nda medyanın kışkırttığı ırkçı saldırıları unutmadıklarını ve Gazze'de 70 binin üzerinde Filistinlinin öldüğünü vurguladı.

Yayın Tarihi: 16.12.2025 15:15
Güncelleme Tarihi: 16.12.2025 15:15

Erdoğan, 16. Büyükelçiler Konferansı'nda medyaya ve Gazze'ye ilişkin açıklama yaptı

Erdoğan, 16. Büyükelçiler Konferansı'nda medyaya ve Gazze'ye ilişkin açıklama yaptı

Beştepe'de yapılan konuşmanın öne çıkan başlıkları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Sergi Salonu'nda düzenlenen 16. Büyükelçiler Konferansında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, konuşmasında medyanın rolüne dikkat çekerek “Medyanın kışkırttığı ırkçı saldırıları unutmadık.” ifadelerini kullandı.

Konuşmada ayrıca Gazze'ye ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı, “Aynı şekilde Gazze’de 70 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz öldürüldü.” sözlerine yer verdi ve “Yıkıntıların altında ne kadar cenaze olduğunu kimse bilmiyor.” diyerek bölgedeki insani boyuta işaret etti.

Konferansta yapılan bu açıklamalar, hem medya eleştirisi hem de Gazze'deki can kayıplarına vurgu yapan değerlendirmeler olarak öne çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Medyanın kışkırttığı ırkçı saldırıları unutmadık. Aynı şekilde Gazze’de 70...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Medyanın kışkırttığı ırkçı saldırıları unutmadık. Aynı şekilde Gazze’de 70 binin üzerinde Filistinli kardeşimiz öldürüldü. Yıkıntıların altında ne kadar cenaze olduğunu kimse bilmiyor."

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.