Erdek’te taşıma sırasında kasa koptu, kamyonetten yüzlerce kilo balık yola döküldü

Erdek-Bandırma yolunda oto kurtarıcı üzerindeki balık yüklü kamyonetin kasası koparak devrildi; yüzlerce kilo balık kara yoluna saçıldı.

Yayın Tarihi: 06.11.2026 14:45
Güncelleme Tarihi: 06.11.2026 14:45

Erdek’te taşıma sırasında kasa koptu, kamyonetten yüzlerce kilo balık yola döküldü

Erdek’te oto kurtarıcı üzerindeki balık yüklü kamyonetin kasası koptu

Balıkesir’in Erdek ilçesinde sabah saatlerinde gerçekleşen kazada, oto kurtarıcı üzerinde taşınan balık yüklü kamyonetin kasası koparak yola devrildi. Olay Düzler mevkii Işıklı Kavşağı yakınlarında, Erdek-Bandırma kara yolunda yaşandı.

kaza anı ve araç bilgileri:

Edinilen bilgiye göre, A.O.S. idaresindeki 10 E 1060 plakalı oto kurtarıcı üzerinde taşınan 10 ASL 086 plakalı balık yüklü kamyonetin kasası, henüz belirlenemeyen bir nedenle koptu. Kasanın kopmasıyla birlikte kamyonette bulunan yüzlerce kilo balık kara yoluna saçıldı ve araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

müdahale, güvenlik ve soruşturma:

İhbar üzerine bölgeye gelen Erdek Trafik Büro Amirliği ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla önlem aldı ve yolun trafiğe açılması için düzenlemeler yapıldı. Kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma bildirilmedi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı ve yetkililer kopmanın nedenini araştırıyor.

Olay sonrası kara yolunda görülen balık döküntüsü temizlenene kadar sürücülerin dikkatli geçiş yapmaları istendi. Kazanın çevresel etkileri ve taşınan yükün bağlanma şekliyle ilgili sorular yetkililer tarafından değerlendirilmeye devam ediyor.

BALIKESİR'İN ERDEK İLÇESİNDE OTO KURTARICI ÜZERİNDE TAŞINAN BALIK YÜKLÜ KAMYONETİN KASASI KOPARAK...

BALIKESİR'İN ERDEK İLÇESİNDE OTO KURTARICI ÜZERİNDE TAŞINAN BALIK YÜKLÜ KAMYONETİN KASASI KOPARAK YOLA DEVRİLDİ. YÜZLERCE KİLO BALIĞIN YOLA SAÇILDIĞI KAZADA, KAMYONETTE BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR MEYDANA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.