Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Epstein davasında yeni bölüm: Clinton, Branson ve Prens Andrew'un seks kasedi mi var?

Jeffrey Epstein davasında 250 sayfalık yeni bir bölüm daha halka açıldı.

Yayın Tarihi: 09.01.2024 16:15
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 16:15

Epstein davasında yeni bölüm: Clinton, Branson ve Prens Andrew'un seks kasedi mi var?

Jeffrey Epstein davasında yeni detaylar ortaya çıktı! Mağdurlardan Virginia Guiffre tarafından Jeffrey Epstein ve Epstein’in eski kız aradaşı ve iş ortağı olan Ghislaine Maxwell’e açılan davada dördüncü kayıt da halka açıldı. 

Prens Andrew, Branson ve Clinton’ın seks kasedi mi var? 

jeffrey davası

ABD’de taciz, fuhuş, pedofili ve çeşitli suçlar nedeniyle hapse atılan ve kaldığı hapishanede intihar eden Jeffrey Epstein’in davasında bir bölüm daha yayımlandı. 250 sayfayı aşan dosyada Sarah Ransome isimli davacı, Epstein tarafından çekilen seks kasetlerini izlediğini iddia etti. Ancak daha sonra seks kasedini izlediği iddialarını geri çekmek istedi. 

Pazartesi günü yayımlanan yüzlerce sayfalık belgelere göre davacı Ransome’ın seks kasetlerini izlediğine dair e-posta hazırlayarak bir gazeteciye gönderdiği görüldü. Ransome’un e-postalarına göre Epstein’in elinde Bill Clinton, Prens Andrew ve Sir Richard Branson gibi önemli isimlerin seks kasetleri bulunuyor. Hatta öyle ki Ransome, daha sonra iddiasını geri çekse de bu seks kasetlerini izlediğini söyledi. Ancak 2019 yılında New Yorker dergisi, Ransome’ın bu iddiaların uydurma olduğunu kabul ettiğini bildirdi. 

jeffrey davası

Yine davada kayıt olarak sunulan tarihi bulunmayan bir e-postada Ransome, “Arkadaşım; Clinton, Prens Andrew ve Richard Branson ile ilişkiye girerken, aslında Jeffrey kayda almıştı” ifadelerini yazdı. Ayrıca, model ve moda öğrencisi olmak istediği için Epstein’in kendisini taciz ettiğini söyleyen Ransome, bir mesajında da Donald Trump’ın New York’ta Epstein’in evinde bir arkadaşıyla seks yaptığını da iddia etti. 

İddiaları geri çekti! 

Ransome’ın e-postalarda arkadaşının sahip olduğu ve kendisinin de kopyaladığını iddia ettiği seks kasetlerine dair hiçbir kanıt bulunamadı. Belgelere göre Ransome’ın New York köşe yazarına gönderdiği tüm bu kasetlerle ilgili iddialarını “ailesi için acı yaratacak” gerekçesiyle geri çektiği öğrenildi. 

23 Ekim 2016 yılında ise Ransome, yine bir e-postada size söylediğim her şeyi geri çekerek uzaklaşmak istediğini söyledi. Daha sonra ise 2018 yılında Epstein ve Maxwell’e miktarı açıklanmayan bir tazminat davası açarak uzlaşma kararı aldı.