Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Emir Benderlioğlu Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? İşte başarılı oyuncunun yeni dizisi

Aslıhan Güner, Süreç Film’in gerçek olaylardan esinlenen Yalan dizisinde Melike karakterini oynayacak. Melike, 20 yıl hapishanede kaldıktan sonra büyük bir yalanla yüzleşecek. Dizide Emir Benderlioğlu da Melike’nin ablasının eşi Cengiz rolünde olacak.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 09:46
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 09:46

Emir Benderlioğlu Teşkilat dizisinden ayrılıyor mu? İşte başarılı oyuncunun yeni dizisi

Aslıhan Güner, Yalan Dizisinde Karakteriyle Göz Dolduracak

Aslıhan Güner, Süreç Film'in Kanal D için hazırladığı Yalan dizisinde başrol oynayacak. Güner, dizide Melike adlı zorlu bir karakteri canlandıracak. Dizinin senaryosunu Murat Boyacıoğlu ve Cem Akyoldaş kaleme alırken, Birsen Altuntaş'ın duyurduğuna göre, kadroya son olarak Emir Benderlioğlu dahil oldu.

Yalan Dizisinin Konusu Nedir?

Yalan dizisi, 20 yıl boyunca kızı için hapishanede kalan Melike'nin serbest bırakıldıktan sonra büyük bir yalanla karşılaşmasını konu alıyor. Melike, kendisine yapılan haksızlıklara ve kötülüklere rağmen iyilikten ve aydınlıktan vazgeçmeyen bir kadındır. Dizide Emir Benderlioğlu, Melike'nin ablasının eşi Cengiz rolünde izleyiciyle buluşacak.

Yalan dizisi, gerçek hayatta yaşanmış acı ve çarpıcı olaylardan esinlenerek hazırlandı. Dizinin yapımcısı Süreç Film, daha önce de gerçek olaylara dayanan diziler yapmıştı. Yalan dizisi, izleyicileri hem duygulandıracak hem de düşündürecek bir yapım olacak.