Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Emekliye seçim desteği! Her ay 2500 TL et parası verilecek: 400 TL ödeniyordu

Seçimler öncesinde belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları başlamış bulunuyor. Partiler belediye başkanlığını almak adına gün gün vaatlerini açıklıyor

Yayın Tarihi: 11.02.2024 16:15
Güncelleme Tarihi: 11.02.2024 16:15

Emekliye seçim desteği! Her ay 2500 TL et parası verilecek: 400 TL ödeniyordu

Seçimler öncesinde belediye başkan adaylarının seçim çalışmaları başlamış bulunuyor. Partililer vaatlerini gün gün açıklarken, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş'ın en güçlü rakibi, AK Parti'nin ABB başkan adayı Turgut Altınok'da seçim öncesi halkka buluşma günleri düzenliyor. Seçimlere 2 aydan az bir vakit kaldı. Her belediyenin başkan adayı partisi çerçevesinde seçim sonrası yapılacaklar ilgili vaatlerini sunuyor. Vatandaşın gönlünü çelmek adına bir çok çalışma yapılıyor. 

Özellikle de emekliye yönelik apılan düzenlemeler çok dikkat çekiyor. Emekliye bir çok belediye desteği sağlanırken, bu desteklerden biri de AK Parti'nin ABB başkan adayı Turgut Altınok tarafından açıklanmış bulunuyor Ankara Büyükşehir Belediyesi'de emekliye bir çok yardım yapıyor. Yapılan yardımlarda emekliye her ay artı ikramiye ve et ve doğalgaz destekleri sürüyor. 

tl

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ET DESTEĞİ

Seçim sonrasında da desteklerin devam edeceği açıklaması Başkan Yavaş tarafından açıklanırken, rakip Altınok tarafından da bir çok vaat verilmeye devam ediyor. 

Belediye seçimleri öncesinde halkla buluşan Altınok tarafından verilen vaatte "400 lira et yardımını 2 bin 500 liraya çıkartıyoruz. İsteyen etini alsın, isteyen sütünü alsın, yaş günü ise gitsin yaş pastasını alsın, çocuğuna ayakkabı alsın" denildi. 

Ankara'yı demşr raylarla öreceklerini açıklayan Altınok, ulaşım aksaklıklarının da ortadan kalkacağını sözlerine ekledi. 

Mansur Yavaş tarafında verilen 101 sözün 90'ının tutulomadığını açıklayan Altınok;  "Ankara'yı sanayinin başkenti yapacağız. Ankara'yı ekonominin başkenti yapacağız. Akyurt'taki fuar alanımızı bitireceğiz. Tarımın başkenti yapacağız. Ankaralı Antalya'dan değil, bütün ihtiyaçlarını Ankara'dan temin edecek." dedi.