Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Ellerinde kelepçeyle camdan kaçmaya çalıştı, mahalleli onu bırakmadı!

İstanbul Pendik’te hastaneden firar eden bir şüpheli, polisten kurtulmak için bir apartmanın üst katına sığındı. Ancak ev sahibinin ihbarıyla olay yerine gelen polis ekipleri, şüpheliyi camdan atlamaya çalışırken gördü. Şüphelinin bacaklarından tutan polisler ve mahalleli, onu camda asılı bırakmadı. O anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Yayın Tarihi: 26.12.2023 13:41
Güncelleme Tarihi: 26.12.2023 13:41

Ellerinde kelepçeyle camdan kaçmaya çalıştı, mahalleli onu bırakmadı!

Pendik’te elleri kelepçeli halde götürüldüğü hastaneden kaçan şahıs bir eve saklandı. Ev sahibinin polise ihbarı üzerine şahıs camdan sarkarak kaçmaya çalışırken, polislerin ve vatandaşların bacaklarından tutmasıyla camda asılı kaldı. Korku dolu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Pendik’te meydana geldi. İddiaya göre, hırsızlık suçundan aranan bir şüpheli, polis tarafından yakalanarak hastaneye götürüldü. Şüpheli, hastanede tedavi altına alındığı sırada ellerindeki kelepçeleri çözerek kaçmayı başardı. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için bölgede geniş çaplı arama başlattı.

SAKLANDIĞI EVDE FARK EDİLDİ

Şüpheli, kaçtığı sırada yakınındaki bir apartmana girerek üst kattaki bir daireye sızdı. Ancak ev sahibi, eve geldiğinde şüpheliyi fark etti. Ev sahibi, durumu hemen polise bildirdi. Polis ekipleri, evin çevresini sararak şüpheliyi teslim olmaya çağırdı. Ancak şüpheli, polise direnerek camdan atlamaya karar verdi.

hastane

MAHALLELİ MÜDAHALE ETTİ

Şüpheli, camdan sarktığı sırada polis ekipleri ve mahalle sakinleri onun bacaklarından tuttu. Şüpheli, camda asılı kaldığı sırada polis ekipleriyle tartışmaya başladı. Şüpheli, polislerin elinden kurtulmak için çırpındı. Ancak mahalleli, şüpheliyi bırakmayarak onu camda tuttu. Şüpheli, bir süre sonra tentenin üzerine düşerek yere çakıldı. Polis ekipleri, şüpheliyi gözaltına alarak karakola götürdü.

ŞÜPHELİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, şüphelinin kimliğini tespit etti. Şüphelinin, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı olduğu ve arandığı belirlendi. Şüpheli, hastanede tedavi edildikten sonra adliyeye sevk edildi. Şüpheli hakkında, hastaneden kaçma, polise mukavemet ve evi işgal etme suçlarından soruşturma başlatıldı.