Bist 100
10.471,32 0%
DOLAR
32,79 1,53%
EURO
35,16 0,53%
ALTIN
2.447,14 2,86%

Elinde bundan olan sakın satmasın! Hatice Kolçak'tan hayat kurtaran uyarı

Hatice Kolçak yatırımcılara önemli uyarılarda bulunarak büyük kazanç getirecek yatırım aracını anlattı.

Yayın Tarihi: 23.05.2024 19:53
Güncelleme Tarihi: 23.05.2024 19:53

Elinde bundan olan sakın satmasın! Hatice Kolçak'tan hayat kurtaran uyarı

Altın ve para piyasalarının uzman isimlerinden Hatice Kolçak, son dönemde yaşanan ekonomik kriz sonrasında yatırımcılara yeni bir bakış açısı sunarken, sadece dolar ve altına odaklanma yerine alternatif olarak görülen yatırım araçlarını değerlendirme konusunun önemine değindi.

Hatice Kolçak'a göre FED'in aiz kararı sonrasında yaşanan dalgalanmalar geleneksel yatırım araçlarındaki belirsizliği artırıyor. Bu durumda yatırımcıların alternatif olan yatırım araçlarına yönelmesi gerektiği konusunu söyledi. 

Hatice Kolçak'tan hayat kurtaran uyarı

Kolçak, altın piyasasındaki devalüasyona özellikle dikkat çekerek, altının onsunda hızlı bir yükseliş ihtimaline rağmen benzer bir devalüasyonun da mümkün olduğunu da ifade etti.

Bu noktada yatırımcıların gümüş gibi diğer alternatif yatırım araçlarını dikkate alması gerektiğini vurgulanırken Kolçak, gümüşün altından daha hızlı yükselme potansiyeli bulunduğunu ancak altının hızlı yükselişinden sonra gümüşün bu potansiyelin henüz tam olarak farkına varamadığını söyledi. Bu nedenle gümüşün yakın gelecekte değer kazanacağı da ifade edildi.