Elazığ'da sınava geç kalan öğrenciler belediye ekipleriyle zamanında ulaştırıldı

Elazığ Belediyesi ulaşım ekipleri, YKS'nin TYT oturumuna geç kalan öğrencileri araçlarla sınav merkezlerine zamanında ulaştırdı.

Yayın Tarihi: 20.06.2026 11:07
Güncelleme Tarihi: 20.06.2026 11:11

Elazığ'da sınava geç kalan öğrenciler belediye ekipleriyle zamanında ulaştırıldı

Elazığ'da belediye ekipleri sınava geç kalan öğrencileri zamanında yetiştirdi

TYT için sabah koordinasyonu

Elazığ'da Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)'nin ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi (TYT) için sabahın erken saatlerinden itibaren sınav merkezlerine gelen öğrenciler, güvenlik kontrollerinin ardından salonlara alındı.

Bazı öğrenciler sınava geç kalma riskiyle karşılaşınca Elazığ Belediyesi Ulaşım Müdürlüğü ekipleri devreye girerek bu öğrencileri araçlarla sınav merkezlerine zamanında ulaştırdı.

Belediye ekiplerinin koordineli müdahalesi sayesinde öğrenciler, güvenlik ve kimlik kontrollerinin tamamlanmasının ardından salonlara yönlendirildi ve sınav sürecine katılabildi.

ELAZIĞ'DA SINAVA GEÇ KALAN ÖĞRENCİLER BELEDİYE ULAŞIM EKİPLERİ İLE ZAMANINDA...

ELAZIĞ'DA SINAVA GEÇ KALAN ÖĞRENCİLER BELEDİYE ULAŞIM EKİPLERİ İLE ZAMANINDA YETİŞTİRİLDİ

ELAZIĞ'DA SINAVA GEÇ KALAN ÖĞRENCİLER BELEDİYE ULAŞIM EKİPLERİ İLE ZAMANINDA...

Yazar
EDİTÖR

Murat Doğan

Ben Murat Doğan, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr'de Yaşam kategorisi için yazıyorum. Aslında 'yaşıyorum' desem daha doğru! Gastronomi ve seyahat yazarıyım. Sürekli yeni yerler keşfeder, yeni lezzetler denerim. Samimi, keyifli ve 'gurme' bir anlatımım olduğunu söylerler.