DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.774.518,51 -0,19%

Elazığ'da Kayıp Otizmli Veysel Bilen'in Cansız Bedeni Bulundu; Vali Hatipoğlu: Soruşturma Savcılıkta

Elazığ'da bir haftadır kayıp 11 yaşındaki otizmli Veysel Bilen'in cansız bedeni atık su arıtma tesisi kanalizasyonunda bulundu; soruşturma savcılık tarafından yürütülecek.

Yayın Tarihi: 11.11.2025 17:30
Güncelleme Tarihi: 11.11.2025 17:30

Elazığ'da Kayıp Otizmli Veysel Bilen'in Cansız Bedeni Bulundu; Vali Hatipoğlu: Soruşturma Savcılıkta

Elazığ'da kayıp çocuk bulundu: Vali Hatipoğlu'ndan açıklama

Arama çalışmalarının kapsamı ve soruşturmanın yürütülme biçimi

Elazığ'da bir haftadır kayıp olan 11 yaşındaki otizmli Veysel Bilen'in cansız bedeni, evinden 10 kilometre uzaklıkta bulunan atık su arıtma tesisi kanalizasyonunda bulundu. Bilen'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morgu'na kaldırıldı.

Olay yerine giderek incelemelerde bulunan Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, yürütülen arama-kurtarma faaliyetlerinin kapsamına ilişkin bilgi verdi. Hatipoğlu, çalışmalar sırasında emniyet, jandarma, AFAD ve gönüllülerle birlikte yaklaşık 250 personel'in görev aldığını; İHA ve dron destekli taramalar yapıldığını söyledi.

Arama sahasında tüm foseptiklerin, çukurların, su birikintilerinin, metruk ve inşa halindeki yapıların kontrol edildiğini belirten Vali, ekiplerin toplamda 55 kilometre karenin üzerindeki bir alanı gece gündüz taradıklarını ifade etti.

Vali Hatipoğlu, bölgedeki PAK timi, özel harekat, jandarma, AFAD ve SUALTA ekiplerinin çalışmalarına özel teşekkür ederek, yaşanan gelişme karşısındaki üzüntüsünü dile getirdi. Hatipoğlu, "Olayla ilgili soruşturma savcılık tarafından devam edecek farklı bir konu var mı yok mu diye" ifadelerini kullandı ve aileye başsağlığı diledi.

Buluntuya ilişkin teknik incelemeler ve adli işlemler savcılık gözetiminde sürdürülüyor; resmi soruşturmanın sonuçları yetkili makamlar tarafından açıklanacak.

ELAZIĞ’DA BİR HAFTADIR KAYIP OLAN OTİZMLİ 11 YAŞINDAKİ VEYSEL BİLEN, EVİNDEN 10 KİLOMETRE...

ELAZIĞ’DA BİR HAFTADIR KAYIP OLAN OTİZMLİ 11 YAŞINDAKİ VEYSEL BİLEN, EVİNDEN 10 KİLOMETRE UZAKLIKTA BİR SU BİRİKİNTİSİNDE ÖLÜ BULUNDU. VALİ NUMAN HATİPOĞLU, SORUŞTURMANIN SAVCILIK TARAFINDAN SÜRDÜĞÜNÜ VE FARKLI BİR GELİŞME OLUP OLMADIĞINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERİN DEVAM ETTİĞİNİ AÇIKLADI

ELAZIĞ’DA BİR HAFTADIR KAYIP OLAN OTİZMLİ 11 YAŞINDAKİ VEYSEL BİLEN, EVİNDEN 10 KİLOMETRE...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.