DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 0%
ALTIN
5.972,47 0%
BITCOIN
3.763.725,69 0,33%

Eflani'de mantar toplamak için ormana giden 65 yaşındaki Gıyasi Karademir ölü bulundu

Eflani Bedil yaylasında mantar toplamaya giden Gıyasi Karademir (65), arkadaşlarından ayrıldıktan sonra ormanda ölü bulundu; jandarma ve sağlık ekipleri inceleme başlattı.

Yayın Tarihi: 14.11.2025 00:01
Güncelleme Tarihi: 14.11.2025 00:32

Eflani'de mantar toplamak için ormana giden 65 yaşındaki Gıyasi Karademir ölü bulundu

Eflani'de mantar toplamak için ormana giden 65 yaşındaki Gıyasi Karademir ölü bulundu

Karabük'ün Eflani ilçesinde mantar toplamak için ormana giden bir kişi, arkadaşlarından ayrı düştükten sonra ölü bulundu.

Olayın gelişimi

Alınan bilgiye göre, Eflani ilçesine bağlı Bedil köyü yakınlarında bulunan Bedil yaylasına arkadaşlarıyla mantar toplamaya giden Gıyasi Karademir (65), bir süre sonra arkadaşlarından ayrıldı. Uzun süre kendisinden haber alamayan arkadaşları, ormanda yaptıkları aramada Karademir'i bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Ekiplerin müdahalesi ve inceleme

Jandarma ekipleri bölgedeki arama çalışmalarının ardından Karademir'i hareketsiz bir şekilde buldu. Olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Karademir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Kalp rahatsızlığı bulunduğu öğrenilen Karademir'in cenazesi, incelemenin ardından Eflani Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KARABÜK’ÜN EFLANİ İLÇESİNDE BİR KİŞİ MANTAR TOPLAMAK İÇİN GİTTİĞİ ORMANDA ÖLÜ OLARAK...

KARABÜK’ÜN EFLANİ İLÇESİNDE BİR KİŞİ MANTAR TOPLAMAK İÇİN GİTTİĞİ ORMANDA ÖLÜ OLARAK BULUNDU.

MANTAR TOPLARKEN KAYBOLAN YAŞLI ADAM ÖLÜ BULUNDU

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.