Efeler Belediyesi açık hava spor etkinliklerini ağustosta da sürdürüyor
Efeler Belediyesi, kent sakinlerine doğayla iç içe spor yapma imkânı sunan açık hava etkinliklerini Ağustos ayında da devam ettiriyor. Belediye, Pınarbaşı Mesire Alanı’nın yeşil dokusunda düzenlenen buluşmalarla hem fiziksel hem de ruhsal yenilenmeye katkı hedefliyor.
etkinlik takvimi:
Doğada gerçekleştirilecek program Ağustos ayı içinde iki oturumda yapılacak. 6 Ağustos Perşembe günü saat 19.00’da Pınarbaşı Mesire Alanı’nda pilates buluşması, 12 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00’da ise aynı alanda yoga etkinliği planlandı. Katılımcılar, günün yorgunluğunu uzman eğitmenlerin yönlendirmesiyle atma fırsatı bulacak.
katılım şartları ve çağrı:
Organizasyon, sporu yaşam biçimi haline getirmek isteyen tüm kent sakinlerine açık olup, alana katılmak isteyenlerin kendi matlarını getirmeleri ve etkinlik başlangıcı olan 19.00’da alanda hazır bulunmaları yeterli olacak. Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, hem bedenini hem de ruhunu dinlendirmek isteyen tüm vatandaşları bu açık hava buluşmalarına davet etti.
EFELER BELEDİYESİ, PINARBAŞI MESİRE ALANI'NDA DÜZENLEDİĞİ AÇIK HAVA YOGA VE PİLATES ETKİNLİKLERİNİ AĞUSTOS AYINDA DA SÜRDÜRECEK. VATANDAŞLAR, UZMAN EĞİTMENLER EŞLİĞİNDE DOĞAYLA İÇ İÇE SPOR YAPMA İMKANI BULACAK.