Erzurum şampiyonları çiçeklerle karşılandı
Hırvatistan'ın Pore kentinde düzenlenen ESSF Multi Sport Events kapsamında gerçekleştirilen Okullar Avrupa Kros Şampiyonası'nda tarihi bir başarıya imza atarak Avrupa şampiyonu olan Erzurum Reşit Karabacak Spor Lisesi kafilesi yurda döndü.
Sporcular, ülkemize ve Erzurum'a büyük gurur yaşatan zaferlerinin ardından bugün Erzurum Havalimanı'nda çiçeklerle karşılandı; tören sırasında duygu dolu anlar yaşandı.
Gururlu karşılama ve tören:
Karşılama töreninde sporculara çiçekler takdim edildi. Törene okul müdürü Yasin Polat, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler, atletizm antrenörü Elif Eyüp ve sporcuların aileleri katıldı.
Okul Müdürü Yasin Polat, elde edilen başarıdan duyduğu memnuniyeti şu ifadelerle dile getirdi:
"Öğrencilerimizin Avrupa şampiyonu olarak ülkemize ve Erzurum’umuza bu büyük gururu yaşatmaları bizleri son derece mutlu etti. Bu başarıda emeği bulunan, öğretmenlerimizi, sporcularımızı, ve ailelerimizi yürekten kutluyorum. Şampiyonlarımızla gurur duyuyoruz."
Başarı ve anlamı:
Azim, disiplin ve büyük emeğin karşılığı olan Avrupa şampiyonluğu, Erzurum'un spor alanındaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Karşılama töreni, sporcuların, okul yönetiminin ve ailelerin bir araya gelerek paylaştığı gurur dolu bir an olarak kayda geçti.
HIRVATİSTAN’IN POREČ KENTİNDE DÜZENLENEN ESSF MULTİ SPORT EVENTS KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN OKULLAR AVRUPA KROS ŞAMPİYONASI’NDA TARİHİ BİR BAŞARIYA İMZA ATARAK AVRUPA ŞAMPİYONU OLAN ERZURUM REŞİT KARABACAK SPOR LİSESİ KAFİLESİ YURDA DÖNDÜ.