Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Eda Ece, Aslı Enver’den hamilelik önerileri alıyor: Kız bebeğine ne isim verecek?

Eda Ece, Aslı Enver’den hamilelik dersi alıyor. Altı aylık hamile olan ünlü oyuncu, kız bebeğine isim arıyor. Eşi Buğrahan Tuncer ile kalabalık bir aile kurmayı planlıyor.

Yayın Tarihi: 01.02.2024 09:24
Güncelleme Tarihi: 01.02.2024 09:24

Eda Ece, Aslı Enver’den hamilelik önerileri alıyor: Kız bebeğine ne isim verecek?

Eda Ece, Aslı Enver’in tecrübelerinden faydalanıyor

Ünlü oyuncu Eda Ece, altı aylık hamileliğiyle dikkat çekiyor. Dün akşam yüzü olduğu kozmetik markasının partisine katılan güzel oyuncu, kız bebeğini kucağına almak için heyecanla bekliyor. Eşi Buğrahan Tuncer ile bebeğine ne isim vereceklerine henüz karar veremeyen Eda Ece, “Çocuk demek mutluluk demek… Yaz tatilinden sonra hamile kaldığımı öğrendim. Bu yaz hayvanlarımızın rahat etmesi için arabayla geldik… Arabada midem bulandı ama uzun yolculuk olduğu için normaldir diye düşündüm. Sonradan öğrendim ve herkes çok sevindi, kimse yadırgamadı” dedi.

Eda Ece, Aslı Enver’den hamilelik önerileri alıyor: Kız bebeğine ne isim verecek?

Eda Ece’nin üç çocuk hayali

Eda Ece’ye eşi Buğrahan Tuncer’in üç çocuk istediği soruldu. Ünlü oyuncu, “Biz de üç kardeş büyüdük. Kalabalık aile güzel bir şey… İnşallah sağlığımız, imkanlarımız el verirse güzel bir aile oluruz” diye cevap verdi. Doğumunu Türkiye’de yapacağını söyleyen Eda Ece, hamilelik sürecinde en büyük yardımcısının kızı Elay’ı ekim ayında doğuran Aslı Enver olduğunu ifade etti ve “Şu an Aslı’ya gidiyorum, onun tecrübelerinden faydalanıyorum… Çok yakın komşuyuz… Eşlerimiz de dost oldu. Onun bebeği de çok şirin… Aslı’yla konuşunca anlıyorum ki annelik çok başka bir duygu…” şeklinde konuştu.