Düzce Üniversitesi'nde 'Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması' workshopu: Geleceğin aşçılarına uygulamalı eğitim
Düzce Üniversitesi'nde düzenlenen Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması workshopu, öğrencilere hijyen, sürdürülebilir avcılık ve doğru pişirme teknikleri öğretti.
Düzce Üniversitesi'nde 'Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması' workshopu gerçekleştirildiDüzce Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü tarafından Mutfak Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen "Balık ve Deniz Ürünleri Uygulaması" workshop etkinliği, Turizm Fakültesi Gastronomi Uygulama Mutfağı'nda gerçekleştirildi. Etkinlik, teorik bilginin uygulama…