Düzce'de Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi yeni hizmet binası çalışmaları
Düzce'nin Uzun Mustafa Mahallesi’nde yapımı süren Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi yeni hizmet binasında incelemeler devam ediyor. Vali Mehmet Makas, inşaat alanında yaptığı değerlendirmede projenin modern ve işlevsel bir sağlık hizmet noktası olarak planlandığını ifade etti.
İnşaatta son durum:
Vali Makas’a incelemeleri sırasında İl Sağlık Müdürü Dr. Yasin Yılmaz ve yüklenici firma sorumlusu eşlik etti. Yetkililerden projenin ilerleyişi ve kalan işler hakkında bilgi alan Makas, merkezin kısa süre içinde tamamlanarak hizmete girmesi için çalışmaların titizlikle sürdürülmesini istedi. İnceleme, yapının hem fiziksel donanımı hem de kullanım işlevleri açısından değerlendirilmesini içerdi.
Hekimler ve vatandaşlarla görüşme:
İnşaat alanı ziyaretinin ardından mevcut Merkez 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi de ziyaret edildi. Makas burada görev yapan aile hekimleri ve sağlık personeliyle bir araya gelerek sahadaki ihtiyaçları ve geçiş planını görüştü. Vatandaşlarla da buluşan Makas, sağlık çalışanlarına kolay çalışma koşulları; bölge halkına ise sağlıklı günler diledi.
Yeni hizmet binasının tamamlanmasıyla birlikte, Uzun Mustafa Mahallesi ve çevresinde yaşayanların aile sağlığı hizmetlerinden daha modern ve işlevsel bir merkezde yararlanması hedefleniyor. Yetkililer, projenin tamamlanma sürecinin takibini sürdüreceklerini belirtti.
DÜZCE’NİN UZUN MUSTAFA MAHALLESİ’NDE YAPIMI DEVAM EDEN MERKEZ 1 NOLU AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ YENİ HİZMET BİNASI İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR. VALİ MEHMET MAKAS, İNŞAAT ALANINDA İNCELEMELERDE BULUNDU.