DOLAR
42,68 -0,05%
EURO
50,13 -0,21%
ALTIN
5.927,6 -0,15%
BITCOIN
3.728.298,63 0,36%

Düzce Belediyesi'nin 2026 bütçesi 5 Milyar 385 Milyon 400 TL olarak onaylandı

Düzce Belediye Meclisi, Kasım ayı 3. birleşiminde 2026 yılı bütçesini ve gelir-ücret tarifelerini onayladı; bütçe tutarı 5 Milyar 385 Milyon 400 TL.

Yayın Tarihi: 14.11.2025 12:03
Güncelleme Tarihi: 14.11.2025 12:03

Düzce Belediyesi'nin 2026 bütçesi 5 Milyar 385 Milyon 400 TL olarak onaylandı

Düzce Belediyesi 2026 bütçesi meclisten geçti

Düzce Belediye Meclisi, Kasım ayı 3. Birleşimi, Meclis Başkanvekili Av. Ali Dilber yönetiminde bir araya geldi. Toplantıda dört gündem maddesi görüşüldü ve Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen raporlar karara bağlandı.

Onaylanan bütçe ve performans programı

Toplantının açılışında bir önceki meclis tutanak özeti oybirliğiyle kabul edildi. Ardından 2026 yılı mali performans programı ile ilgili komisyon raporu okundu ve yapılan oylama sonucu madde kabul edilerek meclisten geçti.

Görüşmeler kapsamında sunulan ayrıntılı harcama programı ve ilgili mevzuat çerçevesinde yapılan değerlendirme sonucunda Düzce Belediyesi’nin 2026 yılı gelir-gider denk bütçesi 5 Milyar 385 Milyon 400 TL olarak meclis kararıyla onaylandı.

Gelir-ücret tarifesi ve evsel atık tarifesi

Gündemin üçüncü maddesinde, daha önce Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edilen 2026 yılı gelir-ücret tarifesi görüşüldü. Müdürlüklerde uygulanacak ücret tarifelerini içeren rapor okundu ve meclis üyelerinin oylamasında onaylandı.

Gündemin son maddesinde ise 2026 yılı için geçerli olacak Evsel Katı Atık Tarife Raporu ele alınarak karara bağlandı.

Sonraki toplantı

Meclisin bir sonraki toplantısı 1 Aralık 2025 Pazartesi günü saat 18.00 olarak duyuruldu.

DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ, KASIM AYI 3. BİRLEŞİMİ MECLİS BAŞKANVEKİLİ AV. ALİ DİLBER BAŞKANLIĞINDA...

DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ, KASIM AYI 3. BİRLEŞİMİ MECLİS BAŞKANVEKİLİ AV. ALİ DİLBER BAŞKANLIĞINDA TOPLANDI.

DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ, KASIM AYI 3. BİRLEŞİMİ MECLİS BAŞKANVEKİLİ AV. ALİ DİLBER BAŞKANLIĞINDA...

Yazar
EDİTÖR

Hasan Polat

Selam, ben Hasan Polat. 24 yaşındayım, Ankara'dan yazıyorum. aksiyon.com.tr Finans ekibindeyim. Ben yeni nesil finans uzmanıyım; kripto paralar, borsa ve girişimcilik üzerine yoğunlaştım. Risk almayı severim, hızlı düşünürüm ve genç yatırımcılara hitap ederim.