Düzce Belediyesi’nden eğitime gelen Jandarma personeline Babalar Günü sürprizi

Düzce Belediyesi, Jandarma'nın 187. kuruluş yılı ve Babalar Günü'nde trafik timlerine eğitim sırasında sürpriz yapıp çocuklarıyla buluşturdu.

Yayın Tarihi: 19.06.2026 22:20
Güncelleme Tarihi: 19.06.2026 22:35

Düzce Belediyesi’nden eğitime gelen Jandarma personeline Babalar Günü sürprizi

Düzce Belediyesi’nden eğitime gelen Jandarma personeline Babalar Günü sürprizi

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve Babalar Günü kapsamında anlamlı bir organizasyon düzenledi. Etkinlik, Düzce İl Jandarma Komutanlığı trafik timlerinin katıldığı eğitim sırasında sürprizlerle gerçekleştirildi.

Eğitim sırasında ilk sürpriz

Trafik timleri, Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından verilen Araç Yangınlarına Müdahale Eğitimi kapsamında bir araya geldi. Teorik bölüm sırasında eğitim programının bir aşamasında videolu anlatıma geçildi ve ekranda personelin çocuklarının daha önce kayda alınmış mesajları gösterildi. Videodaki çocukların samimi ifadeleri, salonda hem tebessüm hem de duygusal anlara neden oldu.

Afet İşleri ve Risk Yönetim Müdürü Mehmet Caner Polat tarafından yürütülen eğitim esnasında çıkan görüntüler karşısında personel duygulandı; bir personel, "Biz göreve geldiğimizi düşünüyorduk. Büyük sürpriz oldu" dedi.

Çocukların salona girişi ve buluşma

Eğitimin sonunda beklenmedik ikinci sürpriz gerçekleşti: Çocuklar ellerinde çiçeklerle salona girip babalarıyla buluştu. Babalar Günü’ne özel hazırlanan bu buluşma, programda duygusal anların yoğunlaştığı, unutulmaz görüntülerin ortaya çıktığı bir final oluşturdu.

Organizasyon hem Babalar Günü’nü kutladı hem de Jandarma Teşkilatı’nın 187. kuruluş yıldönümünü anlamlı bir etkinlikle taçlandırdı. Düzce Belediyesi’nin resmi sosyal medya hesaplarından paylaşılan video kısa sürede ilgi gördü ve beğeni topladı.

Düzce Belediyesi’nin özel gün çalışmaları

Düzce Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, özel günlerde hazırladığı projelerle biliniyor; belediyenin 2024 ve 2025 yıllarında gerçekleştirdiği Babalar Günü sürprizleri de kamuoyunda geniş yer bulmuştu. Bu etkinlik de aynı geleneğin devamı niteliğinde, kurum ile jandarma personelinin ailelerini bir araya getiren bir çalışmaydı.

DÜZCE’DE YANGIN EĞİTİMİNE KATILDIĞINI DÜŞÜNEN JANDARMA PERSONELLERİ BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ İLE...

DÜZCE’DE YANGIN EĞİTİMİNE KATILDIĞINI DÜŞÜNEN JANDARMA PERSONELLERİ BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ İLE DUYGU DOLU ANLAR YAŞADILAR.

DÜZCE’DE YANGIN EĞİTİMİNE KATILDIĞINI DÜŞÜNEN JANDARMA PERSONELLERİ BABALAR GÜNÜ SÜRPRİZİ İLE...

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.