Bist 100
10.212,29 0%
DOLAR
32,35 -0,05%
EURO
34,92 0,35%
ALTIN
2.380,46 -0,18%

Duygu Nebioğlu'nun ablası Ferdi Özbeğen'in çocuğu olabilir!

Yeni bir skandal daha! Metin Akpınar ve Uğur Dündar derken, bu sefer de Ferdi Özbeğen’in gayrimeşru çocuğu ortaya çıktı…

Yayın Tarihi: 20.04.2024 13:22
Güncelleme Tarihi: 20.04.2024 13:22

Duygu Nebioğlu'nun ablası Ferdi Özbeğen'in çocuğu olabilir!

Metin Akpınar’ın evlilik dışı ilişkisinden meydana gelen ikiz kızlarından biri olan Duygu Nebioğlu, Muğla Anlı’nın programında annesini aramaya devam ederken, gerçek babasını öğrenmişti. Duygu Nebioğlu’nun kardeşleriyle birlikte anneleri Suphiye Orancı’tı arama çalışmaları sırasında büyük bir aile sırrı ortaya çıkmıştı. Nebioğlu’nun ablası Dilara Gülatan’ın babasının Uğur Dündar olduğu iddiaları ortaya çıkarken, gelen DNA sonuçlarında dedikoduların doğru olmadığı ortaya çıktı. 

duygu nebiolu

Daha sonra işler iyice sarpa sararken, gazeteci Onur Akay tarafından çarpıcı bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Akay, Suphiye Orancı’nın kızlarının birinin babasının İbrahim Tatlıses ya da Ümit Besen olmadığını kaydetti. Kardeşlerden birinin babasının Ferdi Özbeğen olduğunu söyleyen Akay, diğer babanın da şok bir isim olduğunu iddia etti. İddialar kamuoyunda büyük şaşkınlık yaratırken, Suphiye Orancı’nın bir arkadaşı canlı yayına bağlandı. Bağlanan kişi ise Suphiye Orancı’nın bir erkek çocuğu daha olduğunu iddia etti. Sosyal medyada yayılan bir fotoğraf karesi ise kafaları karıştırdı. 

onur akay

Tüm bu gelişmeler sonrası gazeteci Bilal Özcan, yeni bir iddia daha ortaya attı. Ferdi Özbeğen’in nüfusuna bir arkadaşının adını geçirdiği ve tüm mirasını da ona bıraktığı iddiasını ifade eden Özcan’dan sonra gözler mahkeme tarafından yapılması beklenen DNA tespitine çevrilmiş durumda!