Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,05%
EURO
35,15 0,09%
ALTIN
2.488,19 1,4%

“Dönüş”: İstanbul’dan Gürcistan’a uzanan bir aşk macerasını konu alıyor! İşte filmin detayları

Özcan Alper’in yönettiği ve senaryosunu yazdığı “Dönüş”, İstanbul’dan Gürcistan’a uzanan, zorluklarla dolu bir aşk öyküsünü anlatıyor. Timuçin Esen ve Leyla Tanlar, birbirine kavuşamayan aşıkları canlandırıyor. Sky Films ve Nar Film ortak yapımı olan film, mart ayında vizyona girecek.

Yayın Tarihi: 05.02.2024 13:47
Güncelleme Tarihi: 05.02.2024 13:47

“Dönüş”: İstanbul’dan Gürcistan’a uzanan bir aşk macerasını konu alıyor! İşte filmin detayları

Timuçin Esen ve Leyla Tanlar, "Dönüş" filminde başrolde

Sky Films ve Nar Film ortak yapımı olan "Dönüş", sinema severlerin merakla beklediği bir film. Farklı ve etkileyici sinema filmleriyle tanınan bu iki yapım şirketi, "Dönüş" ile yine çok ses getirecek gibi görünüyor.

"Dönüş" Filminin Yönetmeni ve Senaristi Özcan Alper

Filmin yönetmen koltuğunda, pek çok ödüle layık görülen Özcan Alper oturuyor. Özcan Alper, filmin senaryosunu da eşi Lusin Dink ve Uğur Aydedim ile birlikte yazdı. "Dönüş", İstanbul'dan Gürcistan'a uzanan, imkansızlıklarla dolu bir aşk öyküsünü anlatıyor.

Timuçin Esen ve Leyla Tanlar, "Dönüş" Filminde başrolü paylaşıyor

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, filmin başrollerinde, Türkiye'nin en yetenekli oyuncularından Timuçin Esen ve Leyla Tanlar yer alıyor. Filmin konusu, izleyicileri hem duygulandıracak hem de düşündürecek. Filmin çekimleri, mart ayında başlayacak. İlk olarak İstanbul'da başlayacak olan çekimler, daha sonra Artvin'e taşınacak. Özcan Alper, filmin mekanları için Bolu'da araştırma yapıyor.