Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Domik polisinden Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Seda Aktuğlu ve 3 yarışmacı ceza aldı

Survivor yarışmacısı Seda Aktuğlu, Dominik’te babasına ‘ben iyiyim’ diye mesaj göndermek istedi. Olay yanlış anlaşılınca Dominik polisi, Survivor ekibine baskın yaptı. Acun Ilıcalı, olayı seyircilere duyurdu. Seda Aktuğlu, 5 ödülden mahrum kaldı.

Yayın Tarihi: 09.01.2024 11:31
Güncelleme Tarihi: 09.01.2024 11:41

Domik polisinden Acun Ilıcalı'ya büyük şok! Seda Aktuğlu ve 3 yarışmacı ceza aldı

Acun Medya’ya şok baskın! Seda Aktuğlu’nun yaptığı hareket polisi harekete geçirdi

Survivor’un yapımcısı Acun Ilıcalı, Dominik’te yaşanan ilginç bir olayı seyircilerle paylaştı. Survivor ekibinin Dominik polisi tarafından gözaltına alındığını duyuran Ilıcalı, bunun nedeninin Survivor yarışmacısı Seda Aktuğlu olduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı: ''Böyle bir şey görmedim''

TV8’in popüler yarışması Survivor’un son bölümünde Acun Ilıcalı, izleyicileri şaşırtan bir açıklama yaptı. Dominik polisinin Survivor ekibine operasyon yaptığını ve kendilerini götürdüğünü belirten Ilıcalı, “Yaşadığım en ilginç olaylardan biriydi. Telefonum çalıyor. Kim diye bakıyorum. Dominik polisi bizim ekibi almış, operasyon yapmış diyorlar.” dedi.

Seda Aktuğlu: ''Baba ben iyiym demek istedim''

Acun Ilıcalı, olayın perde arkasını anlatırken, seyircileri bir kez daha hayrete düşürdü. Ada konseyinde Seda Aktuğlu’nun görüntüsünü ekrana getiren Ilıcalı, “Arkadaşımız çok zeki bir hamle yapıyor. Havaalanında bir kadına yaklaşıp telefonunu istiyor. ‘Beni kaçırdılar’ diye mesaj atıyor. Bunu Kolombiya’daki havaalanında yapıyor.” şeklinde konuştu.

Seda Aktuğlu ise yaşadığı olayı şöyle anlattı: “Havaalanında tuvalete girmek istedim. Tuvaletleri temizliyorlardı. Kadınlar tuvaletine girmeme izin vermediler. Yanımda bir kız vardı. Onunla İngilizce konuştum biraz. Telefonunu gördüm. Babama mesaj atabilir miyim diye sordum. Yarışmacı arkadaşlarım beni görünce korktum.Daha sonra panikle kıza bir not verdim ama kızın annesi, kızı olayın doğrusunu anlattığı halde olayı tamamen yanlış anladı”

Hakan Hatipoğlu ise olayı şöyle anlattı: “Dominiğe indiğimiz sırada uçağımız körüğe yaklaşdığı halde neden beklettiklerinin nedenini anlayamadık. Daha sonrada içeriye bir polis girdi ve direkt Sedayı alıp çıktı. Seda Domik polisine aslında yarışmacı olduğunu, bizim bir takım olduğumuzu, anlatmak isterken panik halinde olduğu için olayı anlatamadı. Sonrasında bir arkadaşımıza daha sordular ve neticede olay aydınlandı”

Acun Ilıcalı, Seda'nın 5 ödülden yararlanamayacağı ve eğer amacı babasına ben iyiyim demekse bu mesajı yarışma esnasında her an verebileceğini de sözlerine ekledi. Bu sözler karşısında Seda Aktuğlu utanırken, izleyiciler de büyük bir şok yaşadı.  Aynı zamanda Kolombiya ödülünde kural ihlali yapan 3 yarışmacıya da Mavi takımın kazanacağı 2 ödülden yararlanamayacağını açıkladı. Bu isimler ise; Sahra, Yunus Emre ve Yasin