Diyarbakır'da otomobiline binerken silahlı saldırı sonucu bir kişi hayatını kaybetti
Olayın Detayları
Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Bağcılar Mahallesi'nde meydana gelen saldırıda, 21 AEC 569 plakalı aracına binmek isteyen Yunus Atabey (48)'e silahla ateş açıldı. Olayın öğrenilmesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Yunus Atabey'in hayatını kaybettiği belirlendi. Cenaze, otopsi işlemleri için morga sevk edildi.
Soruşturma ve Sonraki İşlemler
Olayla ilgili olarak yetkililerce geniş çaplı inceleme başlatıldı. Polis ekipleri olay yerinde delil toplama ve çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleme çalışmalarını sürdürüyor. Otopsi sonuçları ve soruşturma ilerledikçe yetkililerden gelecek resmi açıklamalar bekleniyor.
Haberde yer alan kişi isimleri, plakalar ve olay yeri bilgileri edinilen bilgilere göre aktarılmıştır; soruşturmaya ilişkin yeni gelişmeler resmi kaynaklar tarafından duyurulacaktır.
DİYARBAKIR’DA ARACINA GİRMEK İSTEYEN BİR KİŞİYE SİLAHLA ATEŞ AÇILDI. OLAYDA KURŞUNLARIN HEDEFİ OLAN ŞAHIS HAYATINI KAYBETTİ.