Diyarbakır'da 150 öğrenci aileleriyle birlikte piknik yaptı
Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden burs alan 150 ortaöğretim ve lise öğrencisi, aileleriyle birlikte Çınar ilçesindeki hipodrom'da düzenlenen geleneksel piknik programında bir araya geldi.
Etkinlikler
Gün boyunca at binme, ok atma ve badminton gibi etkinlikler düzenlendi. Çocuklar atlarla vakit geçirip onları besleyerek unutulmaz deneyimler yaşadı ve aileleriyle birlikte farklı etkinliklere katıldı.
Sosyal paylaşım ve amaç
Sohbetler ve paylaşılan sofralar eşliğinde katılımcıların sevinçlerine ortak olundu. Programda, vakfın hayır şartlarının yalnızca maddi destek sağlamakla sınırlı olmadığı; çocukların kendilerini kıymetli hissetmelerine, yeni tecrübeler edinmelerine ve aileleriyle birlikte mutlu hatıralar biriktirmelerine vesile olmasının hedeflendiği kaydedildi.
GÜN BOYUNCA AT BİNME, OK ATMA, BADMİNTON GİBİ ETKİNLİKLER DÜZENLENİRKEN, SOHBETLER VE PAYLAŞILAN SOFRALAR EŞLİĞİNDE ÇOCUKLARIN SEVİNÇLERİNE ORTAK OLUNDU.