DİKAB Meclisi'nde Faruk Özlü yeniden başkan seçildi

DİKAB Meclisi'nin Düzce Belediye Meclis Salonu'ndaki toplantısında Dr. Faruk Özlü yeniden Birlik Başkanlığına seçildi; görev dağılımı yapıldı ve katı atık ile sokak hayvanları gündemi ele alındı.

Yayın Tarihi: 16.05.2026 15:14
Güncelleme Tarihi: 16.05.2026 15:18

DİKAB Meclisi'nde Faruk Özlü yeniden başkan seçildi

DİKAB Meclisi'nde Faruk Özlü yeniden başkan seçildi

Düzce İli Belediyeleri Katı Atık Birliği (DİKAB) Meclisi, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü başkanlığında toplandı. Toplantı, Düzce Belediye Meclis Salonu'nda, birlik üyesi belediyelerin ve özel idarenin temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Seçimler ve görev dağılımı

Toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından yapılan gizli oylamayla devam etti. Yapılan seçim sonucunda DİKAB Başkanlığına Dr. Faruk Özlü yeniden getirildi. Meclis 1. Başkan Vekili olarak Düzce İl Genel Meclisi Üyesi Şükrü Sert, Meclis 2. Başkan Vekili olarak ise Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak seçildi.

Gündem: görevler ve hizmet alanları

Toplantıda ayrıca katip üye, birlik encümeni ve komisyon üyeliklerine ilişkin seçimler yapıldı. Mecliste; birliğin faaliyet alanlarında yer alan katı atıkların bertarafı ile başıboş ve sahipsiz sokak hayvanları konusunda yürütülen ve planlanan çalışmalar ayrıntılı şekilde ele alındı. Yeni oluşan yönetim kadrosu çerçevesinde görev dağılımı yapılarak çalışmaların koordinasyonu ve sürdürülebilirliği vurgulandı.

Öne çıkan kararlar toplantı tutanaklarına göre seçimlerin tamamlanması ve ilgili hizmet alanlarında devam eden uygulamaların gözden geçirilmesi oldu; birliğin bundan sonraki dönem öncelikleri, atık bertarafı ve sokak hayvanları konularında yürütülecek çalışmalara odaklanacak şekilde belirlendi.

DÜZCE İLİ BELEDİYELERİ KATI ATIK BİRLİĞİ (DİKAB) MECLİSİ, DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ...

DÜZCE İLİ BELEDİYELERİ KATI ATIK BİRLİĞİ (DİKAB) MECLİSİ, DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ BAŞKANLIĞINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ. GÖREV DAĞILIMININ YAPILDIĞI TOPLANTIDA, BİRLİK BAŞKANLIĞINA YENİDEN BAŞKAN ÖZLÜ SEÇİLDİ.

DÜZCE İLİ BELEDİYELERİ KATI ATIK BİRLİĞİ (DİKAB) MECLİSİ, DÜZCE BELEDİYE BAŞKANI DR. FARUK ÖZLÜ...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.