Denizli OSB’de yeni dönem: Başkan Selim Yaymanoğlu projelere hız verecek
Seçim süreci, birlik ve teşekkür
Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Yaymanoğlu, seçim sürecinin birlik ve beraberlik içinde tamamlandığını bildirerek, yoğun katılımlı seçimler için tüm sanayicilere teşekkür etti.
Yaymanoğlu, Derya Baltalı Başkan’a yıllardır yaptığı yatırımlar, ürettiği katma değer ve sağladığı istihdam nedeniyle ayrıca teşekkür ederek, kendisinden bundan sonraki süreçte de fikir desteği talep edeceklerini söyledi.
Projeler ve öncelikler
Yeni dönemde devam eden projelerin kısa sürede tamamlanacağını belirten Yaymanoğlu, sanayicilerin üretim maliyetlerini düşürmeye yönelik çalışmaların öncelikler arasında olduğunu vurguladı. Bu kapsamda atık su arıtma projeleri, OSB Teknopark projesi, PAÜ-OSB Meslek Yüksekokulu, DOSTEK Koleji iyileştirme çalışmaları ve DOSTEM faaliyetlerinin geliştirilmesine yönelik adımların süreceği kaydedildi.
İş birliği ve eğitim destekleri
Yaymanoğlu, eğitim faaliyetleri ve seminerlerle sanayicilere destek verileceğini belirterek, tüm çalışmaların Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı başta olmak üzere ilgili kurumlar, Pamukkale Üniversitesi ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği içinde yürütüleceğini ifade etti.
Vizyon
Yaymanoğlu, Denizli ekonomisine katkı sağlayacak güçlü hedefler belirlediklerini dile getirerek, Denizli’nin gücü sanayicisidir, Denizli’nin gücü birliktir, Denizli’nin gücü üretimdir ifadesiyle ortak akılla üretken ve başarılı işlere birlikte imza atılacağını vurguladı.
Açıklamasının sonunda kendisine ve ekibine güvenen tüm sanayicilere teşekkür eden Yaymanoğlu, yeni dönemin Denizli sanayisi için hayırlı olmasını diledi.
DENİZLİ OSB YÖNETİM KURULU BAŞKANI SELİM YAYMANOĞLU, SEÇİM SÜRECİNİN BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE TAMAMLANDIĞINI BELİRTEREK, ÜRETİMİ GÜÇLENDİRECEK PROJELERİN HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEĞİNİ SÖYLEDİ.