Denizli'de ebe anne ve doktor oğlu aynı hastanede görev yapıyor
Denizli'de Güney Devlet Hastanesi'nde görev yapan ebe Özlem Yüksel ile oğlu Dr. Mustafa Emre Yüksel, aynı sağlık kuruluşunda birlikte çalışmaya başladı.
Dr. Mustafa Emre Yüksel, geçtiğimiz günlerde hastanenin Acil Servis kadrosuna atandı. Anne ve oğlu aynı çatı altında mesai yaparak hastalara hizmet vermeye devam ediyor.
Anne ve oğulun değerlendirmesi
Yüksel ailesi, aynı hastanede görev yapmanın hem gurur hem de mutluluk kaynağı olduğunu belirtti. Anne ve oğul, birlikte çalışmanın unutulmaz bir deneyim olacağını ifade etti.
Hastanede omuz omuza hizmet vermelerinin, kurum içinde sıcak bir çalışma öyküsü olarak dikkat çektiği ve hastaların hafızasında "şifa veren bir aile hikâyesi" olarak yer aldığı aktarıldı.
DENİZLİ’DE BİR DEVLET HASTANESİNDE EBE OLARAK GÖREV YAPAN ANNE, AYNI HASTANEYE ATANAN OĞLUYLA BİRLİKTE HASTALARA ŞİFA DAĞITIYOR.