Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Deniz ve Kılıç’ın hikayesi: Aile albümü dizisinde yeni gelişmeler

“Aile Albümü” dizisi, Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’nın başrollerde olduğu, Ayvalık’ta geçen sürükleyici bir hikaye sunuyor. Yeni oyuncular ve sürpriz gelişmelerle dolu!

Yayın Tarihi: 13.01.2024 16:57
Güncelleme Tarihi: 13.01.2024 16:57

Deniz ve Kılıç’ın hikayesi: Aile albümü dizisinde yeni gelişmeler

Aile Albümü dizisine yeni oyuncular katıldı

Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora başrollerini paylaştığı Aile Albümü dizisi, iki yeni yetenekle daha güçleniyor.

Atv'nin Yeni Gözdesi: Aile Albümü

O3 Medya yapımı olan ve atv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Aile Albümü dizisinin çekimlerine 22 Ocak'ta start verilmesi bekleniyor. Dizi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla beklenmekte. Dizinin ilk bölümlerinde yönetmenlik koltuğuna Zeynep Günay oturacak. Daha sonra yönetmenliği Aydın Bulut'a devredeceği söylentileri dolaşırken, son gelen bilgilere göre Günay, genel yönetmenlik görevini üstlenecek.

Deniz Ataman ve Kılıç Tütüncü karakterlerinin yıllar sonra bir kasabada yaşayacakları yeniden karşılaşma ve hesaplaşma hikayesini konu alan dizi, Ayvalık ve Cunda'nın eşsiz manzaralarında çekilecek.

Usta oyuncu Tilbe Saran'ın ardından, kadroya katılan iki yeni isim heyecan yarattı. Birsen Altuntaş'ın duyurduğuna göre, Serhat Teoman, sürpriz bir karakterle izleyici karşısına çıkacak. Genç yetenek Sena Arat ise, Kılıç'ın kız kardeşi Zuhal Tütüncü rolünde seyircilerin karşısına çıkacak. Zuhal karakteri, abisine son derece bağlı, gerçek aşka inanan ve Deniz ile abisinin ilişkisine destek olan bir karakter olarak dikkat çekiyor.