Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mustafa Destici'yi arayarak geçmiş olsun diledi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün trafik kazası geçiren Mustafa Destici'ye geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yayın Tarihi: 04.03.2024 16:51
Güncelleme Tarihi: 05.03.2024 11:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mustafa Destici'yi arayarak geçmiş olsun diledi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün trafik kazası geçiren BBP Genel Başkanı Destici’yi aradı. Seçim çalışmaları nedeniyle gittiği Tokat’ta kaza yapan Mustafa Destici, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. 

Mustafa Destici ile telefonda görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici’ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Destici’nin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Tokat Valisi bilgi verdi! 

Seçim çalışmaları kapsamında miting düzenlemek üzere tokat’a giden ve bugün bir trafik kazası geçiren Mustafa Destici ve BBP Tokat İl Başkanı Mustafa Omalar hakkında ilk açıklama Tokat Valisi Numan Hatipoğlu’ndan geldi. Numan Hatipoğlu, Niksar ilçesinde kaza yapan Destici ve Omalar’a ilk müdahalenin Reşadiye Devlet Hastanesi’nde ilk yapıldığını aktardı. Daha sonra ise iki ismin de Tokat Devlet Hastanesi’ne sevk edildiğini aktardı. 

mustafa destici

Vali Hatioğlu, Destici’nin durumunun iyi olduğunu kaydederken, önlem amaçlı gerekli test ve tetkiklerin yapıldığını belirtti. Omalar hakkında ise herhangi bir açıklama yapılmadı.