Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi için Macaristan'a ulaştı.

Yayın Tarihi: 07.11.2024 00:43
Güncelleme Tarihi: 07.11.2024 00:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan Macaristan'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macaristan Ziyaretinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa Siyasi Topluluğu Zirvesi'ne katılmak amacıyla Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye ayak bastı. Bu önemli zirve çerçevesinde, Türkiye'nin uluslararası ilişkilerdeki rolü bir kez daha vurgulanmış olacak.

Karşılamada Önemli İsimler

Erdoğan, Ferenc Liszt Uluslararası Havaalanı'nda Macaristan Devlet Bakanı Gergely Gulyas ve Türkiye'nin Budapeşte Büyükelçisi Gülşen Karanis Ekşioğlu tarafından karşılandı. Bu buluşma, iki ülkenin ilişkilerine dair önemli bir adım teşkil ediyor.

Erdoğan Ailesi ve Bakanlar da Beraberinde

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile birlikte Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç da bu ziyaret kapsamında Macaristan'a geldi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı