Bist 100
10.208,65 1%
DOLAR
32,4 0,1%
EURO
34,81 -0,03%
ALTIN
2.386,7 0,08%

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki mevcut metroların tamamını AK Parti yaptı

AK Parti'nin Yeniden Büyük İstanbul Mitingi gerçekleşti Mitingte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum ve diğer partililer konuşma yaptı.

Yayın Tarihi: 24.03.2024 15:48
Güncelleme Tarihi: 24.03.2024 16:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'daki mevcut metroların tamamını AK Parti yaptı

AK Parti'nin İstanbul mitingi, "Yeniden Büyük İstanbul Mitingi" adıyla Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşti. Mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un geleceği ve 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

seçim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un CHP zulmünden kurtarılması gerektiğini vurgulayarak, Murat Kurum ile İstanbul'da yeni bir dönemin başlatılacağını söyledi. Kendini İstanbul'un sahibi zannedenleri eleştiren Erdoğan, İstanbul'daki mevcut metro hatlarının tamamının AK Parti döneminde yapıldığını belirtti.

Murat Kurum'un konuşmasında ise İstanbul'un son beş yılda yaşadığı sorunlara dikkat çekildi. Kurum, İstanbul'un kaynaklarının israf edildiğini ve beceriksizliğe mahkum edildiğini ifade etti. Ayrıca, reklam ve algıya harcanan bütçenin depreme ayrılmadığını ve ulaşım sorununun çözülemediğini dile getirdi.

seçim

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından sahneye çıkan sanatçı Cengiz Kurtoğlu ile birlikte seçim şarkısı söylendi. Erdoğan, konuşmasında İstanbul'un son beş senede geriye gittiğini ve önemli eserlerin yapılmadığını belirterek, 31 Mart'ta İstanbul'un yeniden sahiplerine kavuşturulacağını ifade etti. 

Mitinge katılımın yoğun olduğu ve vatandaşların rahat bir şekilde takip edebilmesi için çeşitli önlemler alındığı da bildirildi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Bu şehri bu CHP zulmünden kurtarmamız gerekiyor. Gece gündüz demeden çok çalışacağız. Her yerde söylüyorum, İstanbul'daki hemşerilerinizi arayın ve inşallah 1 Nisan'da İstanbul yeniden sahiplerine kavuşsun.

"Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor"

Kendini İstanbul'un sahibi zanneden, ne bu şehri, ne bu şehrin insanlarını hiç anlamamış olanlarla bir yere varılmaz.

"Sıkılmadan, utanmadan 'metro yaptım' diyor. İstanbul'daki mevcut metroların tamamı bize aittir, bize.

İstanbul, son 5 senedir yeniden 1989-1994 dönemine dönme emareleri göstermeye başladı. Eser ve hizmet namına zaten ortada elle tutulur hiçbir eser yok.

"Yarısı kayakta, yarısı tatilde"

Üzerinde emekleri olmayan işleri sahiplenme cinliklerini bir kenara bırakırsak geriye koskoca kayıp 5 yıl kalıyor.

Yarısı kayakta, yarısı tatilde, yarısı seçim kampanyalarında genel başkanını devirmek için geçen bir dönemden geriye elbette bir şey kalmadı, kalmıyor.

CHP'deki para sayma görüntüleri

Şu ana kadar kimse bu görüntülerin makul, mantıklı bir izahını yapamadı. Maşeri vicdanı tatmin eden bir açıklama duyamadık