Bist 100
10.276,88 0%
DOLAR
32,34 -0,07%
EURO
34,88 0,06%
ALTIN
2.378,64 -0,26%

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile muhalefet lideri Özgür Özel'in zirvede konuşacağı konular netleşti!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapacağı görüşme için çeşitli detayları açıkladı.

Yayın Tarihi: 22.04.2024 17:58
Güncelleme Tarihi: 22.04.2024 17:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile muhalefet lideri Özgür Özel'in zirvede konuşacağı konular netleşti!

Ana muhalefet lideri Özgür Özel, yaptığı yeni bir açıklama ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapmayı planladığı görüşmeye dair gündem maddelerini açıkladı. Özgür Özel’in görüşme için Çankaya Köşkü’nü tercih edeceği belirtilirken, Erdoğan’ın Saray’da ısrar etmesi durumunda yine de konuşmaya katılacağı öğrenildi. Ayrıca Özel, Erdoğan ile yapacağı zirvede AK Parti’den CHP’ye geçen belediyelerin borçlarının 100 milyar olarak tespit edilmesi durumunu konuşacağını da vurguladı. 

Öte yandan Özel, CHP yönetiminde belediyelerin Erdoğan’dan beklediği imzaları da gündeme getireceğini ekledi. Konuya yönelik yapılan çalışmaları ve AK Parti’den geçen belediyelerin borçlarının birer birer konuşulacağını vurguladı. 

Katıldığı televizyon programında toplam borcu da çıkaracağını açıklayan Özel, CHP’li belediyelerin borçlarını da göstereceğini ekledi. CHP başkanlarının son derece titiz ve tutumlu olduğunu belirten Özgür Özel, bu burçların ödenmesi ve hizmet verilmesi gerektiğini vurguladı. Konunun müzakere edileceğini kaydeden Özel, uzun süredir bekletilen kredi, metro ve ulaştırma altyapısına dair çeşitli projelerin de konuşulacağını ekleyerek sözlerini tamamladı.