Coşkuyla geçen Karahisar halk gecesi müzik ve dayanışma sundu

Tavas Belediyesi'nin düzenlediği Karahisar Halk Gecesi'nde İsmail Barkan'ın performansı ve vatandaşların coşkusu geceye damga vurdu.

Yayın Tarihi: 03.09.2026 10:07
Güncelleme Tarihi: 03.09.2026 10:07

Coşkuyla geçen Karahisar halk gecesi müzik ve dayanışma sundu

Karahisar'da halk gecesi

Tavas Belediyesi tarafından Karahisar Mahallesi'nde düzenlenen Halk Gecesi, bölge sakinlerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti. Etkinlikte türküler, şarkılar ve canlı sohbetler bir araya geldi; sahneyi paylaşan İsmail Barkan gecenin öne çıkan ismi oldu.

Sahne performansı ve halkın katılımı:

İsmail Barkan seslendirdiği türküler ve şarkılarla izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Vatandaşlar Barkan'ın repertuvarına eşlik ederek coşkulu ve samimi bir atmosfer oluşturdu; etkinlik alanında alkışlar ve söyleşiler gece boyunca sürdü. Katılımcıların bir arada söylemesi ve tempo tutması, gecenin en çok konuşulan görüntülerinden biri oldu.

Belediye başkanının değerlendirmesi:

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık etkinlikle ilgili olarak 'Karahisar Halk Gecemizde, hemşehrilerimizle birlikte unutulmaz bir akşam yaşadık. Sahneye çıkan İsmail Barkan, birbirinden güzel şarkılarıyla Karahisar'ı adeta müzik ve eğlenceyle buluşturdu. Alanı dolduran hemşehrilerimizin enerjisi, alkışları ve coşkusu geceye damgasını vurdu' ifadelerini kullandı.

Başkan Tatık, Karahisar halkıyla aynı türküyü söylemenin ve aynı heyecanı paylaşmanın mutluluğunu vurgulayarak geceye katılan herkese ve sahneye çıkan sanatçıya teşekkür etti. Etkinlik, yerel kültürün canlı tutulması ve komşuluk bağlarının güçlenmesi açısından önemli bir örnek teşkil etti.

TAVAS BELEDİYESİ TARAFINDAN KARAHİSAR MAHALLESİ’NDE DÜZENLENEN HALK GECESİ, VATANDAŞLARIN YOĞUN...

TAVAS BELEDİYESİ TARAFINDAN KARAHİSAR MAHALLESİ’NDE DÜZENLENEN HALK GECESİ, VATANDAŞLARIN YOĞUN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ. TÜRKÜLERİN VE ŞARKILARIN SESLENDİRİLDİĞİ GECEDE SAHNE ALAN İSMAİL BARKAN, PERFORMANSIYLA VATANDAŞLARA UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞATTI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.