Çıldır yönetiminden Aktaş gümrük müdürüne dayanışma ziyareti
AK Parti Çıldır teşkilatı, Çıldır Aktaş Sınır Kapısı Gümrük Müdürlüğüne atanan Mustafa Oğul'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarete, AK Parti Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlu, İl Genel Meclis Üyesi A.Rıfat Vural ve İlçe Başkanı Kürşat Gündoğdu katıldı.
ziyaretin içeriği:
Samimi bir ortamda gerçekleştirilen görüşmede, ilçe yönetimi ile gümrük kapısında yürütülen hizmetlerin durumu ve koordinasyon konuları ele alındı. Heyet, kapının işleyişine ilişkin gözlemlerini paylaşırken, bölge halkının ve ticaretin sağlıklı işleyişine dair beklentilerini aktardı.
müdürün değerlendirmesi:
Göreve yeni başlayan Mustafa Oğul, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyete teşekkür etti. Müdür Oğul, ziyaret sırasında yapılan bilgi alışverişinin, kapıdaki hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlayacağını belirtti.
Toplantı, karşılıklı iletişimin ve yerel yönetimle kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapılarak sona erdi. Ziyaret, bölgedeki hizmet kalitesinin artırılmasına yönelik koordinasyon adımı olarak değerlendirildi.
AK PARTİ ÇILDIR TEŞKİLATINCA ÇILDIR AKTAŞ SINIR KAPISI MÜDÜRÜ MUSTAFA OĞUL'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.