Çıldır'daki köy okulu öğrencileri 'Mustafa Kemal' filmiyle ARÜ'de buluştu

Çıldır'daki dört köy okulunun öğrencileri, 'Köy Çocukları Sinemayla Buluşuyor' kapsamında 'Mustafa Kemal' filmini Ardahan Üniversitesi'nde izledi.

Yayın Tarihi: 27.11.2025 10:19
Güncelleme Tarihi: 27.11.2025 10:19

Çıldır'daki köy okulu öğrencileri 'Mustafa Kemal' filmiyle ARÜ'de buluştu

Çıldır'daki köy okulu öğrencileri 'Mustafa Kemal' filmiyle ARÜ'de buluştu

'Köy Çocukları Sinemayla Buluşuyor' projesi kapsamında gösterim

Çıldır ilçesinde öğrenim gören köy okulu öğrencileri, 'Mustafa Kemal' filmini Ardahan Üniversitesi sinema salonunda izledi.

Etkinlik, Ardahan Milletvekili Kaan Koç tarafından yürütülen 'Köy Çocukları Sinemayla Buluşuyor' projesi kapsamında gerçekleştirildi. Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız'ın desteğiyle; Gölbelen, Gölebakan, Eskibeyrahatun ve Öncül Köyü İlkokulları etkinliğe katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldız, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, 'Bu etkinlik faaliyetlerini bizlere sunan Ardahan Milletvekilimiz Kaan Koç ve Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Öztürk Emiroğlu'na Çıldır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak çok teşekkür ederiz' dedi.

ÇILDIR İLÇESİNDE KÖY OKULLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER "MUSTAFA KEMAL" FİLMİYLE ARÜ’DE...

ÇILDIR İLÇESİNDE KÖY OKULLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER "MUSTAFA KEMAL" FİLMİYLE ARÜ’DE BULUŞTU.

ÇILDIR İLÇESİNDE KÖY OKULLARINDA ÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLER "MUSTAFA KEMAL" FİLMİYLE ARÜ’DE...

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.