CHP'nin 101. Yıl Dönümünde Anıtkabir Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin kuruluş yıl dönümünde Anıtkabir'i ziyaret etti ve önemli mesajlar verdi.

Yayın Tarihi: 09.09.2024 14:21
Güncelleme Tarihi: 09.09.2024 14:21

CHP'nin 101. Yıl Dönümünde Anıtkabir Ziyareti

CHP Heyetinin Anıtkabir Ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, 101. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle Anıtkabir’i ziyaret etti. Özel, beraberindeki heyetle birlikte Aslanlı Yol'dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine ulaştı.

Saygı Duruşu ve Çelenk Bırakma

Özel, mozoleye çelenk bıraktıktan sonra saygı duruşunda bulundu. Ardından Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek Anıtkabir özel defterini imzalayan Özgür Özel, deftere şu ifadeleri yazdı:

"Sayın Genel Başkanım, iki büyük eserinizden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin her kademesinden yöneticileri ile partimizin kuruluşunun 101'inci yılında huzurunuzdayız. Sizden aldığımız ilhamla partimizi iktidar yaparak, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuruluş felsefesinden sapmadan, kurucu değerlerine bağlı kalarak daha demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti haline getirmek için mücadele edeceğimize söz veriyoruz..."

Aziz Hatıralarına Saygı

Özgür Özel, Anıtkabir ziyaretinin ardından parti üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi ve 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü'nün mezarına çelenk bırakıp saygı duruşunda bulundu.

Bu ziyaretin, CHP'nin kuruluş ilkelerine ve değerlerine sıkı sıkıya bağlılığının bir göstergesi olarak değerlendirildiği ifade edildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı