Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

CHP Lideri Özel, Erdoğan’ın oğullarını hedef aldı! “Bedelli askerlik yapan da bu milletin evladıdır, ama senin oğulların nerede?”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Soma ve Salihli’de yaptığı konuşmalarda, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğullarının askerlikten kaçtığını iddia etti. Özel, “Bedelli askerlik yapan da bu milletin evladıdır, ama senin oğulların nerede?” diyerek eleştiride bulundu.

Yayın Tarihi: 03.03.2024 14:30
Güncelleme Tarihi: 03.03.2024 17:54

CHP Lideri Özel, Erdoğan’ın oğullarını hedef aldı! “Bedelli askerlik yapan da bu milletin evladıdır, ama senin oğulların nerede?”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa’nın Soma ve Salihli ilçelerinde partililerle bir araya geldi. Özel, burada yaptığı konuşmalarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğullarının askerlikten kaçtığını öne sürdü. İşte detaylar...

ÖZER MANİSA MİTİNG

Özel, “Bu ülke için canını verecek herkesten oy istiyorum. Ama Tayyip Erdoğan, bu ülke için canını veren şehidin tabutunu tutacak, sonra da kamuflaj giyip manşet atacak. Eğer bir kamuflaj bir Erdoğan’a yakışacaktıysa Bilal Erdoğan’a yakışaydı, Burak Erdoğan’a yakışaydı. Bunu söyleyip, 'Biz vatanseveriz, sizinkiler gibi bedelliyle, çürük raporuyla kaçmayız” dedim. Diyorlar ki “Özgür Özel bedelliden oy istemedi mi?” O kanunun altında imzam var benim imzam var. Bedelli askerlik yapan da bu milletin evladıdır, gidip normal askerlik yapan da evladır. Bir dil sürçmesinden siyaset çıkarmaya çalışan Erdoğan’a şunu söylüyorum; Sen kendi evladına çürük raporu alıyorsun da, bedelli yapıp askere yollamıyorsun da başkasının gariban çocuğu üzerinden niye siyaset yapıyorsun onu soruyorum." dedi.

TÜRKİYE'Yİ SEVENLERDEN OY İSTİYORUZ!

ÖZGÜR ÖZEL MANİSA

Özel, Soma’da yaptığı konuşmada, Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini, ekonomik krizin derinleştiğini, işsizliğin, yoksulluğun, enflasyonun arttığını, adaletin, demokrasinin, özgürlüğün yok edildiğini söyledi. Özel, "Türkiye’yi sevenlerden oy istiyoruz, öyle bedelli askerliğe kaçanlardan değil gerekirse bu vatan için canını vermeye razı olanlardan oy istiyoruz. Zenginler bir yanda dururken emeği sömürülen işçiden, emeklilerden, emekçilerden oy istiyoruz” dedi. Özel, sözlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oğullarına atıfta bulunduğunu belirtti.

ÖZGÜR ÖZEL MİTİNGİ HAKKINDA

Özel, Salihli’de yaptığı konuşmada ise, CHP’nin iktidar olduğunda Türkiye’yi yeniden ayağa kaldıracağını, ekonomiyi düzelteceğini, işsizliği azaltacağını, yoksulluğu bitireceğini, adaleti, demokrasiyi, özgürlüğü tesis edeceğini söyledi. Özel, “Bizim iktidarımızda, herkesin hakkı, hukuku, onuru korunacak. 

Bizim iktidarımızda, herkesin ekmek, su, elektrik, doğalgaz, internet hakkı olacak. Bizim iktidarımızda, herkesin sağlık, eğitim, ulaşım, kültür, spor hakkı olacak. Bizim iktidarımızda, herkesin barış, kardeşlik, mutluluk hakkı olacak.” dedi. Özel, CHP’nin tek başına iktidar olması için herkesin çalışması gerektiğini vurguladı.