Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Cep telefonu kullanan hat sahipleri dikkat! 700 TL geri iade yatacak

Cep telefonu faturalarının artmaya devam ettiği günümüzde gerek operatörler gerekse de bankalar tarafından destek kapanyaları düzenlenmeye devam ediyor.

Yayın Tarihi: 06.05.2024 08:55
Güncelleme Tarihi: 06.05.2024 08:55

Cep telefonu kullanan hat sahipleri dikkat! 700 TL geri iade yatacak

Cep telefonu faturalarının artmaya devam ettiği günümüzde gerek operatörler gerekse de bankalar tarafından destek kapanyaları düzenlenmeye devam ediyor. Operasrötler müşterilerine sundukları kampanyalar ile uygun fiyata hizmet kullanımı sağlarken, bankalar da fatura ödeme aracı olarak başlattıpı kampanyalar ile geri ödeme imkanı sağlıyor. Özellikle de bankalar tarafından sunulan Mayıs ayı kampanyaları dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Garanti Bankası da Mayıs ayı kampanyaları ilemdikkat çekerken, Vodafena hat sahiplerini yakından ilgilendiren kampanyasında 700 TL'ye varan iade fırsatını açıklamış bulunuyor. 

Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası aracılığı ile referans kodunu oluşturup, Garanti Bankası'na yeni müşteri olan birey, 700 TL'ye kadar iade fırsatından faydalanacak. Söz konusu 2 kampanyanın birleşmesi ile hak kazanılacak olan bu tutarda 400 TL yukarıda bahsi geçen kod ile müşteri olunacak durumlarda verilecek iken, 300 TL ve üzeri alışverişlerde de 300 TL'ye kadar iade yapılacak. Bahsedilen iadeler Vodafone üzerinden yapılan alışverişlerde geçerli olacak. 

FSD

GARANTİ BANKASI VODAFONE ANLAŞMASI

Garanti Bankası Mayıs kampanyaları arasında Vodafone hat sahiplerini yakından ilgilendiren kampanya 2 Mayıs itibari ile başlaycak olup, ay sonuna kadar devam edecek. KOd ile Garanti Mobil uygulamasını indirip, müşteri olan bireyi yakından ilgilendiren kampanya da Vodafone Happy/Fırsatlar Dünyası’ndan alınan promosyon kodunun uygulamaya kopyalanması sonrasında kampanyaya dahil olunabilecek. 

ALIŞVERİŞLERE 300 TL ÖDEME

Yukarıda bahsi geçen işlemleri tamamlayıp da  Vodafone Yanımda mobil uygulamasında herhangi bir sektörden yapılacak olan 301 TL ve üzeri alılverişlerde de 300 TL kazanma fırsatı sağlayacak. Hediye çeki olarak ödenecak olan 300 TL'ye varan ödeme, 3 gün içerisinde bankanın mobil uygulaması ya da internet bankacılığı üzerinde yer alan kampanyalar sekmesinden ulaşılıp, 3 gün içinde hesaplara tanımalancak. Kişiye özel olarak hak kazanılan hediye çeklerinin son kullanma tarihi, 15 Haziran olarak belirlenmiş olup bu süreye kadar kullanılmayan hediye bakiye, geri alınacak. Müşteri olup da geri iade fırsatından faydalanmak isteyen bireyin 300 TL kazanması için bonus kredi kartı başvurusu yapması zorunluluğu mevcut.