Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Cem Karaca’nın Gözyaşları filmine eşinden dava şoku: Filmin kaderi Salı günü belli olacak!

Cem Karaca’nın hayatını anlatan film, gişede rekor kırdı ama eşi İlkim Karaca’nın açtığı dava yüzünden gösterimden kalkabilir. İlkim Karaca, filmdeki Cem Karaca’nın gerçeği yansıtmadığını söyledi. Film, Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın danışmanlığında yapıldı.

Yayın Tarihi: 03.02.2024 10:14
Güncelleme Tarihi: 03.02.2024 10:14

Cem Karaca’nın Gözyaşları filmine eşinden dava şoku: Filmin kaderi Salı günü belli olacak!

Cem Karaca’nın Gözyaşları Filmi Mahkeme Kararıyla Tehlikede

Anadolu rock müziğinin efsanevi ismi Cem Karaca'nın hayatını anlatan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” adlı film, gişede büyük başarı yakaladı. Film, vizyona girdiği ilk hafta sonunda 142 bin 199 seyirci tarafından izlenerek 18 milyon 750 bin 336 TL hasılat topladı. Fakat film, Cem Karaca’nın eşi İlkim Karaca'nın açtığı dava nedeniyle zor durumda kaldı. Mahkeme, İlkim Karaca’nın 90 milyon TL’lik film için 3,5 milyon TL teminat göstermesi halinde filmin gösterimden kaldırılmasına hükmetti.

İlkim Karaca Filmdeki Cem Karaca Portresine Kızdı

İlkim Karaca’nın, geçtiğimiz cumartesi günü kızı Martı Balamir'le birlikte Kanyon’daki sinemada filmi izlediği ortaya çıktı. Filmin başında “Cem Karaca’nın hayat hikâyesinden esinlenilmiştir” ibaresini gören İlkim Karaca’nın “Dakika bir gol bir dediği” ve filmdeki Cem Karaca’nın gerçeğe uygun olmadığını düşünerek üzüldüğü belirtildi. İlkim Karaca’nın, yakınlarına “Bu davayı açmakta ne kadar haklı olduğumu bir kez daha gördüm” dediği de ifade edildi.

Cem Karaca’nın Gözyaşları filmine eşinden dava şoku: Filmin kaderi Salı günü belli olacak!

Film Cem Karaca’nın Oğlu Emrah Karaca’nın Danışmanlığında Yapıldı

Film, Cem Karaca’nın Feride Balkan'la yaptığı evlilikten dünyaya gelen oğlu Emrah Karaca'nın danışmanlığında çekildi. Emrah Karaca, İlkim Karaca’nın film için yapımcılara 16 milyon TL istediğini, bu isteğin reddedilmesi üzerine de filmi engellemek için dava açtığını iddia etti.