DOLAR
42,82 -0,02%
EURO
50,63 -0,51%
ALTIN
6.177,83 -1,21%
BITCOIN
3.749.655,44 0,92%

Çanakkale Ayvacık'ta karı-kocayı öldüren şüpheli R.Ş. barakada yakalandı

Çanakkale Ayvacık'ta 22 Aralık 2025'te karı-kocayı öldürüp kaçan şüpheli R.Ş., Ahmetçe köyü yakınında bir barakada suç aletiyle yakalandı.

Yayın Tarihi: 23.12.2025 09:53
Güncelleme Tarihi: 23.12.2025 10:09

Çanakkale Ayvacık'ta karı-kocayı öldüren şüpheli R.Ş. barakada yakalandı

Çanakkale Ayvacık'ta karı-kocayı öldüren şüpheli R.Ş. yakalandı

Olayın gelişimi

Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde 22 Aralık 2025 günü saat 23.30 sıralarında meydana gelen olayda, Fatih Mahallesi Edremit Caddesi üzerindeki bir iş yerinin bahçesinde tartışma yaşandı. İddiaya göre, Yediemin Otoparkı civarında başlayan tartışma sonucunda R.Ş. (1979) ile Barış Tekebaş arasında arbede çıktı.

Tartışmanın büyümesi üzerine R.Ş. tarafından silahla atış yapıldığı ve bu atışlar sonucu Barış Tekebaş ile boşanma aşamasında olduğu belirtilen eşi Duygu Tekebaş'ın vurulduğu bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından her iki kişinin de hayatını kaybettiği tespit edildi.

Yakalama ve soruşturma

Olayın ardından firar eden şüphelinin tespitine yönelik çalışmalar sürdü. Polis ekipleri, kısa süren çalışmalar neticesinde şüphelinin yerini belirledi ve Ahmetçe Köyü kırsalında bulunan bir barakada suç aleti ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

Çanakkale Valiliği tarafından yapılan açıklamada konuyla ilgili şu ifadelere yer verildi: "22 Aralık 2025 günü saat 23.30 sıralarında Ayvacık İlçesi Fatih Mahallesi Edremit Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinin bahçesinde, B.T. (2002) ve D.T. (2002) isimli şahıslar ateşli silahla vurulmuş halde ölü olarak bulunmuştur. Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalar neticesinde; olayı gerçekleştirerek firar eden şüpheli şahsın R.Ş. (1979) olduğu tespit edilmiş ve Ahmetçe Köyü kırsalında bulunan bir barakada kısa sürede suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır."

İlerleyen süreç

Emniyet güçlerinin ve ilgili birimlerin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Gözaltındaki şüphelinin adli işlemlerinin sürdüğü, olay yerinde ve deliller üzerinde yapılacak incelemelerin soruşturmanın seyrini belirleyeceği belirtiliyor.

Önemli bilgi: Haberde geçen tarihler, isimler ve sayısal veriler yetkili kurumların açıklamalarına göre korunmuştur.

ÇANAKKALE'NİN AYVACIK İLÇESİNDE TARTIŞMA YAŞADIĞI KARI KOCAYI ÖLDÜRÜP FİRAR EDEN CİNAYET ŞÜPHELİSİ...

ÇANAKKALE'NİN AYVACIK İLÇESİNDE TARTIŞMA YAŞADIĞI KARI KOCAYI ÖLDÜRÜP FİRAR EDEN CİNAYET ŞÜPHELİSİ R.Ş. (46) YAKALANDI.

ÇANAKKALE'NİN AYVACIK İLÇESİNDE TARTIŞMA YAŞADIĞI KARI KOCAYI ÖLDÜRÜP FİRAR EDEN CİNAYET ŞÜPHELİSİ...

Yazar
EDİTÖR

Ayşe Yıldız

Ben Ayşe Yıldız, 29 yaşındayım. aksiyon.com.tr'nin başkent muhabiriyim. Tahmin edeceğiniz gibi Ankara'da yaşıyorum. Bürokrasi ve diplomasi trafiğini takip ediyorum. Bağlantılarım güçlüdür, resmi dili iyi bilirim ve kulis bilgilerini ilk ben alırım.